Дрони атакували російський ВДК "Цезар Куніков" — відео
Категорія
Події
Дата публікації

Дрони атакували російський ВДК "Цезар Куніков" — відео

Корабль
Джерело:  online.ua

Дрони підбили російський великий десантний корабель "Цезар Куніков" у Чорному морі. Попередньо відомо, що корабель затонув.

Що відомо про атаку по ВДК "Цезар Куніков"

Біля берегів тимчасово окупованого Криму 14 лютого було чутно вибухи і видно дим у морі. Очевидці повідомляли, що причиною вибухів стала пожежа на одному з російських кораблів.

Згодом стало відомо, що дрони ГУР підбили російський великий десантний корабель "Цезар Куніков" у Чорному морі.

За словами очевидців, у районі Симеїзу та Алупки над морем літає щонайменше два вертольоти.

Також жителі півдня Криму помітили біля селища Форос російський вертоліт Ка-27. Він призначений для пошуково-рятувального забезпечення польотів.

Що відомо про атаку дронів у Чорному морі 14 лютого

Російське міноборони повідомило, що вночі 14 лютого ППО нібито збила 9 дронів над територією РФ та в акваторії Чорного моря.

Зокрема, повідомлялося, що над акваторією Чорного моря нібито збили 6 безпілотників, ще 2 нібито збили у Бєлгородській та 1 у Воронезькій областях.

Місцеві зазначили, що нібито дрони підбили великий десантний корабель.  Згодом в районі Фороса помітили ще й пошуково-рятувальний вертоліт Ка-27.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?