Двоє людей постраждали через снігопад на Одещині — фото та відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Двоє людей постраждали через снігопад на Одещині — фото та відео

МВС України
Траса

Одеську область накрила сильна негода. Наразі на трасах є кілька аварій, унаслідок яких ускладнено рух, відомо про двох постраждалих.

Яка ситуація на Одещині

Рятувальники 18 разів залучались на ліквідацію наслідків негоди. Робота проводиться як в місті Одеса, так і по Одеському регіону.

В Білгород-Дністровському районі зі снігового замету витягли автомобіль швидкої допомоги й супроводжують його до місця виклику.

Наразі на трасах є кілька аварій, унаслідок яких ускладнено рух. Відомо про двох постраждалих.

На трасі Одеса – Рені біля села Красна Коса перекинувся вантажний автомобіль з зерном. Водій, на щастя не постраждав.

На тій ж трасі біля села Броска на підйомі застрягли автомобілі, унаслідок чого збільшився затор.

Біля села Лиманське Ренійськоі ОТГ не змогла проїхати карета швидкої допомоги з хворим. Поліцейський офіцер громади довіз медиків та чоловіка у лікарню на своєму службовому транспорті.

Біля села Новокам’янка Ізмаїльського району пасажирський автобус Варна – Київ з 22 пасажирами з’їхав у кювет. Ніхто не постраждав.

Таких ситуацій на дорогах Одещини чимало.

На Одещині через сніг перекрили рух на двох трасах

Як повідомляє обласна адміністрація, автодорога М-15 Одеса — Рені, що веде на Бухарест, перекрита для всіх видів транспорту, а М-28 Одеса — Южне до обʼїзду Одеси перекрита для вантажівок.

Начальник Одеської ОВА Олег Кіпер заявив, що обмеження ввели орієнтовно на 12 годин. Він зауважив, що на дорогах слизько, є замети, непроїзні місця, затори та ДТП.

Інформація про відновлення руху автотранспорту буде надана додатково. Просимо всіх водіїв не виїжджати з дому, а перечекати несприятливі погодні умови, — додав Кіпер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?