Джамала оголосила про третю вагітність — щемке фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала оголосила про третю вагітність — щемке фото

Джамала
Джерело:  Джамала

Українська співачка Джамала поділилась з шанувальниками зворушливою світлиною, де позує при надії. Це буде третя дитина у родині Сулейманових.

Джамала втретє при надії

Напередодні Національного відбору на Євробачення, де співачка оцінюватиме фіналістів, Джамала поділилася щасливою новиною. Вона готується втретє стати мамою.

Про це вона повідомила у Instagram.

Співачка запостила своє фото, на якому позує у бежевій мінісукні. Джамала поклала руки на помітно округлий животик.

При надії. Це настільки глибоко… і зараз зовсім по-іншому це сприймаю. Маю у собі Надію, Віру та величезну Любов, – прокоментувала новину Джамала.

Цікаво, що Джамала була на Нацвідборах під час двох попередніх вагітностей. У 2018 році вона була суддею, а у 2020 – виступала як запрошена гостя.

Особисте життя Джамали: що відомо

Українська співачка кримськотатарського походження, переможниця Євробачення-2016 Джамала виховує з чоловіком двох синів – Еміра-Рахмана та Селіма-Гірая.

У 2017 році Джамала вийшла заміж за Бекіра Сулейманова. Їхня церемонія одруження відбулась в Ісламському культурному центрі у Києві. Наприкінці листопада співачка оголосила про вагітність, а у 2018 році народила первістка.

У лютому 2020 Джамала повідомила, що вдруге стане мамою. 19 червня 2020 року у подружжя народився другий син.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?