Джонні Депп продасть власні картини у вигляді NFT
Категорія
Культура
Дата публікації

Джонні Депп продасть власні картини у вигляді NFT

Джонні Депп продасть власні картини у вигляді NFT
Джерело:  online.ua

Нещодавно журналістам вдалося дізнатися, що приватна колекція відомого голлівудськог актора Джонні Деппа налічує 11 111 NFT-токенів. Що цікаво, 10 тисяч із них він планує продати, а частина з виручених коштів витратити на благодійність.

Джерело: Forklog

Джонні Депп виставив на продаж свої картини як NFT

Зірка хоче розподілити 1 111 NFT-токенів серед команди проєкту, шанувальників та благодійних організацій, адже лише 10 тисяч від колекції Деппа будуть виставлені на продаж. За його словами, 25% виручених коштів з продажів токенів він спрямує на благодійність.

Наразі відомо, що NFT випущено на блокчейні Ethereum. Придбати роботи Деппа можна на офіційному сайті проєкту. Купити їх можуть лише користувачі, що перемогли у лотереї.

Окрім того, наголошується, що вторинний продаж NFT відкриють на маркетплейсі Rarible. У майбутньому власники токенів отримають право купувати фізичних копій картин.

Ми вирішили випустити серію портретів, але так, щоб отримати щось натомість. Можливість привітати моїх шанувальників і підтримати благодійні організації, які були такими важливими для моєї сім'ї, — неймовірний подарунок. Я сподіваюся, що ми зможемо створити навколо цих NFT нову спільноту друзів. Моя участь у цьому просторі лише починається, - зазначив Джонні Депп.

Що потрібно знати про NFT-токени

Як уже згадувалося раніше, токен — це одиниця обліку в мережі блокчейн, за допомогою якої можна створювати цифрові цінності.

За словами експертів із криптоіндустрії, NFT-актив є цифровим сертифікатом, що прикріплений до будь-якого "цифрового товару", до прикладу, світлини, відео, аудіо тощо. У цьому сертифікаті (токені) буде міститися вся інформація про товар. Тобто іншими словами токен — це ексклюзивне право на товар, тому володіючи ним, купуючи, продаючи або обмінюючи, усі ці операції здійснюються із самим товаром.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?