Джордж Мартін оцінив перший епізод приквелу до "Гри престолів"
Категорія
Культура
Дата публікації

Джордж Мартін оцінив перший епізод приквелу до "Гри престолів"

Джордж Мартін оцінив перший епізод приквелу до "Гри престолів"
Джерело:  online.ua

Письменник Джордж Мартін, за мотивами книг якого зняли всі епізоди легендарної "Гри престолів", захоплено відреагував на останню екранізацію свого твору. Йдеться про приквел "Дім дракона", сценарій якого написали на основі книги "Вогонь і кров".

Джерело:  блог Джорджа Мартіна

Мартін зізнався, що бачив чорнову версію першого епізоду і залишився задоволеним, назвавши втілення на екрані темним, глибинним і потужним, фантаст висловив переконання:

Я думаю, що Тарґарієни в дуже хороших руках.

Нагадаємо, родина Тарґарієнів – єдина з сорока сімейств інших повелителів драконів, яка змогли вціліти завдяки тому, що залишили Валірію за дванадцять років до катастрофи, що знищила стародавню цивілізацію.

Тим часом Мартін висловлює захоплення з приводу того, що йому вдалось потрапити до чудової компанії. Він з деяким здивуванням констатує успіх екранізації свого твору:

Мушу зізнатися, я з захопленням прочитав, що найочікуванішим новим шоу, за даними IMDB, було...(барабанна гра, будь ласка) — БУДИНОК ДРАКОНА! Це пекельний список, і опинитися на його вершині — щось неймовірне. Нова серія Толкієна від Amazon? "Пісочна людина" Ніла Геймана? Шоу Marvel? Шоу STAR WARS? Добра компанія.

Автор зізнається, що його навряд чи можна вважати об'єктивним, зважаючи на те, що "я знаю багато з того, що ви побачите. (Я написав книгу)". Але важко не погодитись, що Раян Кондел і Мігель Сапочник чудово попрацювали.

А акторський склад… так само, як і в «Грі престолів», більшість глядачів чули лише про кількох акторів, але я думаю, що ви закохаєтесь у багатьох з них. Передбачати рано. Я не думаю, що ви будете розчаровані.

Синопсис серіалу "Дім дракона"

Серіал "Дім дракона" розповідатиме про події на вигаданому континенті Вестерос, які відбувалися приблизно за 200 років до подій «Гри престолів». Сюжет сконцентрований на "Танці Драконів" - громадянській війні (129-131 року від Завоювання Ейгона I), причиною якої є династична криза між двома гілками будинку Таргарієнов.

"Танець" вибухнув після смерті Візериса I Таргарієна, коли принцеса Рейніра Таргарієна, підтримана партією "чорних", і принц Ейгон Таргарієн, підтриманий партією "зелених", одночасно оголосили про свої права на Залізний трон.

Читайте також:

  • Netflix офіційно локалізували на території України.

  • Netflix випустив трейлер нового сезону серіалу "Дивні дива".

  • Netflix зняв серіал про жахливі вбивства під Копенгагеном — трейлер вразив мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?