Ексчемпіон WBC Беллью висловився про реванш Усика та Ф'юрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ексчемпіон WBC Беллью висловився про реванш Усика та Ф'юрі

усик

Тоні Беллью поділився думками щодо майбутнього реваншу Олександра Усика і Тайсона Ф'юрі. Боксер вважає, що не варто знецінювати британця.

Головні тези:

  • Тоні Беллью не знецінює Тайсона Ф'юрі та вірить у його можливість перемогти у реванші з Олександром Усиком.
  • Реванш між Усиком та Ф'юрі запланований на 21 грудня 2024 року, очікується епічний поєдинок у світі боксу.
  • Міністр Саудівської Аравії з розваг підкреслює важливість цього бою для фанатів боксу та заявляє про намір провести його відповідно.
  • Поразка Тайсона Ф'юрі від Усика не є ганебною, але результат реваншу залишається невизначеним з урахуванням попереднього бою.
  • Олександр Усик став абсолютним чемпіоном у надважкій вазі, але Тайсон Ф'юрі не збирається здаватися й готується до реваншу з новими силами та стратегією.

Що Беллью думає про реванш Усика та Ф'юрі

У ніч з 18 на 19 травня Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі роздільним рішенням суддів. Українець став абсолютним чемпіоном у надважкій вазі, але зовсім скоро між боксерами відбудеться реванш.

Боксер зазначив, що поразка Тайсона Ф'юрі не є ганебною і він може повернутися.

Тайсон може перемогти у реванші з Усиком, будь-який боксер може повернутися. Однак виходячи з останнього поєдинку поки не можна сказати, що Тайсон переможе у реванші. Однак шанси у нього є, 100%, – розповів Тоні Беллью.

Коли відбудеться реванш між Усиком та Ф'юрі

Реванш між українцем та абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі Олександром Усиком (22-0, 14 КО) і британцем Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) повинен відбутися 21 грудня 2024 року.

Світ знову спостерігатиме ще один історичний бій. Наша відданість фанатам боксу продовжується. Сподіваємося, вам сподобається, — заявив міністр Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх.

Як уже згадувалося раніше, непереможний українець зміг тріумфально здолати “циганського короля” у першому поєдинку та став абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні.

Британець встиг завдати більшу кількість ударів, але точнішим був Олександр Усик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?