Ексфутболіст "Манчестер Юнайтед" стане тренером "Шахтаря"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ексфутболіст "Манчестер Юнайтед" стане тренером "Шахтаря"

Раймонд ван дер Гоув
Джерело:  Gelderlander

Раймонд ван дер Гоув, тренер воротарів нідерландського "Вітесса" покидає клуб, щоб приєднатися до українського "Шахтаря".

Ван дер Гоув приєднається до тренерського штабу Шахтаря

60-річний Ван дер Гоув був тренером воротарів “Вітесса” з липня минулого року. У клубі його замінить Марк де Вітт з молодіжної команди.

Тепер він приєднається до тренерського штабу Маріно Пушича в донецькому "Шахтарі". Деталі контрактної угоди не повідомляються.

Ван дер Гоув протягом ігрової кар'єри виступав за "Манчестер Юнайтед", у складі якого провів 60 матчів та виграв Лігу чемпіонів.

Після завершення кар'єри нідерландець працював тренером воротарів у «Сандерленді», ПСВ та «Вітесі». Також Ван дер Гоув працював у клубі «Арнем» (2009–2020).

Маріно Пушич став головним тренером Шахтаря

У жовтні 2023 колишній асистент у нідерландському "Феєнорді" боснієць Маріно Пушич став головним тренером “Шахтаря”.

Він змінив на посаді Патріка ван Леувена, що працював з командою від початку сезону.

Пушич вже провів з командою 10 матчів, зокрема перегравши "Барселону" в групі Ліги чемпіонів. Загалом в усіх турнірах тренер здобув шість перемог і зазнав трьох поразок.

5 лютого донеччани проведуть перший з двох матчів проти "Марселя" у Лізі Європи. "Шахтар" буде господарем зустрічі в німецькому Гамбурзі.

Наприкінці лютого команда повернеться до виступів в УПЛ, зустрівшись з "Олександрією".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?