Експрем'єр Британії Борис Джонсон оголосив про початок кар'єри телеведучого
Категорія
Світ
Дата публікації

Експрем'єр Британії Борис Джонсон оголосив про початок кар'єри телеведучого

Борис Джонсон
Джерело:  GBN

Колишній прем'єр-міністр Борис Джонсон вирішив стати телеведучим та коментатором на британському телеканалі. 

Джонсон стане телеведучим

Телеканал GBN повідомив, що Джонсон приєднається до них з нового року і матиме ключову роль у висвітленні загальних виборів у Великій Британії та виборів у США у 2024 році.

Як повідомляється, Джонсон матиме власну телепрограму, що “демонструватиме могутність Британії у всьому світі”, а також час від часу проводитиме спеціальні програми для глядачів.

GB News — повстанський канал із лояльними й зростаючими прихильниками. Я радий сказати, що незабаром приєднаюся – і висловлю свою відверту думку щодо світових справ, - сказав Джонсон про нову роботу.

У відео Борис також пообіцяв, що «передасть цьому чудовому новому телеканалу мої неприкрашені погляди на все, від Росії, Китаю, війни в Україні та того, як ми справляємося з усіма цими викликами, до величезних можливостей, які на нас чекають».

Що відомо про Бориса Джонсона

У липні 2022 року Джонсон пішов з посади прем'єр-міністра через скандал, пов'язаний із колишнім заступником глави британського МЗС Крістофером Пінчером.

Чоловік у стані алкогольного сп'яніння домагався двох чоловіків у громадському закладі. ЗМІ повідомляли, що Джонсон знав про домагання, але все одно просував Пінчера на посаді.

У червні 2023 року він пішов з посади депутата за проведення вечірок на Даунінг-стріт під час пандемії.

Джонсон вже веде колонку для Daily Mail та заробив 4,8 мільйона фунтів стерлінгів в основному за виступи на заходах і за угоду на написання мемуарів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?