Ексватажок бойовиків Бородай потрапив під удар ЗСУ під Бахмутом
Категорія
Світ
Дата публікації

Ексватажок бойовиків Бородай потрапив під удар ЗСУ під Бахмутом

Ексватажок бойовиків Бородай потрапив під удар ЗСУ під Бахмутом
Джерело:  online.ua

Під Бахмутом у Донецькій області автомобіль колишнього ватажка бойовиків Олександра Бородая потрапив під обстріл Збройних Сил України. Окупанти визнали, що у них поранені двоє ворожих офіцерів.

Джерело: росЗМІ

Ексватажок бойовиків Бородай потрапив під удар ЗСУ під Бахмутом

Вороги повідомили, що їхню машину обстріляли 21 липня. За їхніми даними, це був артобстріл.

У росЗМІ заявили, що автомобіль Бородая атакували при виїзді з передових позицій одного з батальйонів.

При виїзді "комбрига" та офіцерів штабу бригади з позицій, що на південному фланзі Бахмутського угруповання, автомобіль був обстріляний – дорога, якою здійснювався рух, прострілюється, – заявили росіяни.

За їхніми даними, на той час в машині на задньому сидінні були двоє російських так званих офіцерів, на передньому – водій та сам Бородай.

Вони побідкались, що вогонь Збройні Сили України коригували з допомогою дронів. Вже після третього прильоту машина була вся в осколках.

Вибух був "у спину" машині, внаслідок чого було поранено двох офіцерів штабу бригади, що знаходилися на задньому сидінні авто. Водій та комбриг не постраждали – бронежилети та спинки сидінь "не пропустили" уламки, – заявили вони.

Вони додали, що змогли виїхати у посадку, де пораненим надали першу медичну допомогу. Далі, мовляв, їх доправили до шпиталю.

Бородай втратив телефон

Як написали росЗМІ, окупант потрапив під обстріл танка у зоні проведення так званої "спеціальної військової операції". Напередодні він відвідав розташування розвідувально-штурмової бригади СДД, яку очолює.

Зазначається, що машину, в якій перебував Бородай, обстріляли з танка на Бахмутському напрямку. Росіяни вважають, що автівку могли відстежувати за допомогою дрона. Українські війска, ймовірно, працювали на відстані 3 кілометрів.

Внаслідок обстрілу уламки пошкодили автомобіль. Стало відомо, що поранення дістали два офіцери штабу бригади, а сам Олександр Бородай втратив свій телефон.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?