Фінал Ліги Європи. Які команди будуть боротися за перемогу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Фінал Ліги Європи. Які команди будуть боротися за перемогу

Баєр
Джерело:  УНІАН

Фінал Ліги Європи відбудеться 22 травня на стадіоні "Авіва" в ірландському Дубліні. 

У фінал турніру вийшли німецький "Баєр” та італійська "Аталанта”

У півфіналі "Баєр" зіграв проти італійської "Роми". Гра завершилася із рахунком 2:2 (4:2 за підсумками двох матчів). У "Роми" два пропущених – Манчіні забив автогол на 83 хвилині, ще один мʼяч у ворота італійців згодом відправив Станішич.

У "Баєра" також два пропущених мʼячі – Паредес забив на 43 (пен) та 66 (пен) хвилинах. 

Що стосується Аталанти, то вона легко пройшла в 1/2-гій французький Марсель. Після гостьових 1:1, італійці розгромили суперника вдома 3:0. Гра завершилася із рахунком 3:0. Голи забивали Лукман, Руджерi та Туре.

Перша гра між цими клубами завершилася із рахунком 1:1.

Півзахисник Баєра Граніт Джака прокоментував вихід у фінал Ліги Європи.

На фінальний матч ми неодмінно вирушимо за перемогою. Зрозуміло, буде непросто. Аталанта — ще одна італійська команда, що має дуже міцний тактичний вишкіл. Ми зробимо все для того, щоб повернутися до Леверкузена з титулом — сказав Джака.

Хто опинився у фіналі Ліги Чемпіонів

У середу, 8 травня, відбувся матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів, на полі зустрілися "Реал" і "Баварія". У фінал пройшов іспанський "Реал".

ФК "Боруссія" Дортмунд переміг французький "ПСЖ", ставши першим фіналістом сезону Ліги Чемпіонів. Гра проходила на стадіоні "Парк де Пренс" у Парижі. Матч завершився рахунком 0:1, на 50 хвилині захисник "Боруссії" Матс Гуммельс забив єдиний гол.

Таким чином, у фіналі мадридський "Реал" зустрінеться із "Боруссією" Дортмунд.

Матч відбудеться 1 червня в Лондоні, на стадіоні "Вемблі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?