Ф'юрі озвучив план перемоги над Усиком під час бою-реваншу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі озвучив план перемоги над Усиком під час бою-реваншу

Тайсон Ф'юрі
Джерело:  online.ua

Британський боксер важковаговик Тайсон Ф'юрі почав вихвалятись наявністю переможного плану на бій-реванш проти українця Олександра Усика. 

Головні тези:

  • Ф'юрі заявив про свій план нокаутувати Усика під час бою-реваншу, а не просто перемогти за очками.
  • Британський боксер виступає впевнено та вказує на готовність до агресивної стратегії у поєдинку.
  • Боб Арум прогнозує, що переможець бою Усик-Ф'юрі стане суперником Даніелю Дюбуа, роблячи акцент на великому інтересі глядачів до такого протистояння.
  • Переможець поєдинку між Усиком та Ф'юрі повинен готуватися до зустрічі з Дюбуа, що обіцяє бути значимою подією у світі боксу.
  • Бій-реванш між Ф'юрі та Усиком вже стає одним із найочікуваніших подій серед прихильників боксу, які очікують на непередбачувані відкриття та сенсації у рингу.

Ф'юрі зухвало обіцяє нокаутувати Усика

За словами ексчемпіона світу у суперважкій вазі за версією WBC, він націлений не просто домогтись перемоги над Усиком, а завершити бій нокаутом.

Послухайте, всі бої, безумовно, дуже важливі, але це поєдинок, у якому я хочу добре виступити та розмазати його. Забудьте про бокс. Я не вийду туди боксувати чи перемагати за очками. Я вийду, щоб нокаутувати його, і це мій план, — наголосив Ф'юрі.

Протягом усього мого життя я був поганим хлопцем. Я все ще поганий хлопець. Мені ще кілька років до 40, але я люблю так говорити. Однак я вийду на ринг у режимі знищення. Минулого разу я вийшов боксувати з ним, був обережним. Я відбив йому голову — давайте говорити фактами. Будь-кого можна підловити, як ми бачили в багатьох боях у надважкій вазі. Але цього разу я не вийду перемагати за очками. Я нокаутую цього засранця, — заявив “Циганський король”.

Хто може стати наступним суперником переможця бою Усик-Ф'юрі

Як зазначають журналісти порталу BoxNation, засновник та керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум спрогнозував, що наступним суперником для переможця бою Усик-Ф'юрі стане Даніель Дюбуа.

Цей бій має великий сенс. Неважливо хто переможе, чи Усик, чи Ф'юрі. Можу сказати, що якщо переможе Тайсон, то цей поєдинок матиме колосальний успіх у Великій Британії. Цим хлопцям місце на Вемблі. Це буде величезна подія. Якщо переможе Усик, враховуючи контраверсійність перемоги українця у першому бою з Даніелем, я думаю, що це буде теж масштабна подія. Так що переможець повинен битися з Дюбуа, — підкреслив Арум.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?