Ф'юрі поділився деталями підготовки до бою з Усиком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі поділився деталями підготовки до бою з Усиком

Тайсон Ф'юрі
Джерело:  Daily Express

Британський боксер важковаговик Тайсон Ф'юрі назвав терміни підготовки до бою із українцем Олександром Усиком. 

Що каже Ф’юрі щодо підготовки до бою з Усиком

У притаманній йому манері Ф'юрі почав вихвалятись, що нібито витрачає мінімальну кількість часу на підготовку до бою.

Я навіть не тренуюся в спортзалі. Я не приступаю до тренувань так рано. Ви що, розмовляєте з професійним атлетом? Та ну киньте. Я готуюся до своїх боїв чотири-п'ять тижнів, - зухвало заявляє Ф'юрі.

Що відомо про прогнози щодо бою Усик-Ф'юрі

На думку українського боксера, колишнього чемпіона світу за версією WBC Віктора Постола, саме Олександр Усик виглядає фаворитом бою.

Я дуже чекаю цього поєдинку, тому що буде дуже цікаво. У Олександра 3 пояси, у Ф'юрі, бій буде за абсолют. З нетерпінням буду чекати. Я думаю, ні, не думаю, А я впевнений, що Усик переможе. Я дивився бій Ф'юрі проти Нганну, дуже важкий, але я не думаю, що він це зробив спеціально, мабуть, він погано підготувався. Звичайно, до поєдинку з Усиком він буде добре готуватися. Але все одно я вважаю, що Олександр на голову вище, краще і перемога буде за ним, - зазначає Постол.

Український боксер Сергій Богачук поділився очікуваннями від майбутнього бою між Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф'юрі.

Він упевнений, що Усик буде фаворитом майбутнього бою.

Думаю, що переможе Усик. Завдяки тому, що він заслужив. Він реальний роботяга. Він робить такий обсяг роботи. Він і фізично сильний. І інтелектуально. Класний пацан. Класний боксер. Те, що він робить. Те, чого він вже досяг... Усик — це легенда. Те, що він робить — просто неймовірно. Не знаю, чи був коли-небудь в історії такий тяж. Він настільки швидкий і рухливий, що може дати фору бійцеві середньої ваги. А він все це робить з вагою тяжа, - зазначив Богачук.

Бій за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі між британцем Тайсоном Ф'юрі і українцем Олександром Усиком відбудеться 17 лютого 2024 року. Поєдинок пройде в Саудівській Аравії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?