Колишній абсолютний чемпіон світу Льюїс дотепно висловився про бій Усик – Ф'юрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Колишній абсолютний чемпіон світу Льюїс дотепно висловився про бій Усик – Ф'юрі

Леннокс Льюїс висловився про бій Усик – Ф'юрі

Леннокс Льюїс поділився думками щодо майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона хевівейту.

Леннокс Льюїс висловився про бій Усик — Ф'юрі

Колишній абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі Леннокс Льюїс висловився про прийдешній бій між чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександром Усиком і володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі.

Жодної неповаги, але у всіх є звір усередині. І Усик нагадує мені кролика, тому що він дуже добре рухається, і ніхто не може його спіймати. Потім я дивлюся на Тайсона Ф'юрі, й він схожий на жирафа. Я бачу їх як двох звірів, що б'ються між собою, але хто переможе? Це буде кролик чи жираф? Я не думаю, що Тайсону потрібно багато рухатися. Багато рухатися потрібно Усику. Він збирається використовувати ринг. Усик не буде легким суперником для Тайсона Ф'юрі. Ви повинні це пам'ятати. Усик — колишній абсолютний чемпіон у крузервейті (вагова категорія до 90,7 кг — прим.), і він не програвав. Ця людина — переможець, він ненавидить програвати. Я думаю, що між ними відбудеться тільки один бій, але ми можемо бути здивовані. Ніколи не знаєш точно, — заявив Льюїс в інтерв'ю YouTube-каналу Fight Hub TV.

Що відомо про бій Усик — Ф'юрі

Поєдинок визначить першого за багато років абсолютного чемпіона в надважкій вазі. Переможець битви буде першим абсолютним чемпіоном світу в хевівейті з часів Леннокса Льюїса.

Українець зібрав цілу колекцію поясів — WBA, WBO, IBO, IBF. Натомість "Циганський Король" з 2020 року контролює титул WBC. Об'єднавчий бій прийме Саудівська Аравія, де Усик провів реванш із британцем Джошуа, а Ф'юрі нещодавно бився з Нганну.

Ще до поєдинку з'явилося коло претендентів на перший бій з абсолютним чемпіоном у новому статусі. Серед них — обов'язковий претендент IBF Хрговіч, а також невдахи хевівейту останніх років на кшталт Вайлдера, Паркера та Джошуа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?