ФК "Хуст" заявив про затримання футболіста Сираша працівниками ТЦК. Військові відреагували
Категорія
Спорт
Дата публікації

ФК "Хуст" заявив про затримання футболіста Сираша працівниками ТЦК. Військові відреагували

Микола Сираш
Джерело:  online.ua

Футбольна команда «Хуст» звинуватила працівників Хустського ТЦК, що на Закарпатті, у незаконному утриманні футболіста Миколи Сираша. 

Футболіста Миколу Сираша затримали працівники ТЦК

Як йдеться у дописі, хлопця забрали до військкомату прямо з вокзалу й наразі зв’язку з футболістом немає.

Представники футбольної команди зазначили, що Миколі тільки виповнилося 25 років, натомість закон про зниження призовного віку до 25 років ще не став чинним. 

У команді заявили, що новостворений ФК «Хуст» зміг за 5 років виграти Першість Закарпаття, успішно дебютувати в професійному футболі, здобувши право представляти Закарпаття у Першій лізі України.

Сьогодні нам приходиться боротися не лише на полі з суперниками, а й з місцевим ТЦК — зазначено у дописі ФК “Хуст”. 

Команда заявила, що наразі  через працівників військкомату інші футбольні команди відмовляються їхати в Хуст. Футбольна команда попросила підтримки в розв’язанні ситуації в голови Української асоціації футболу Андрія Шевченка, а також місцевих посадовців.

Реакція військових на заяву ФК Хуст

В оперативному командуванні “Захід” прокоментували ситуацію з Миколою Сирашем. 


Процес бронювання і отримання відстрочки від мобілізації строго регламентований. Якщо у спортсмена немає законних підстав і належним чином оформленого бронювання, він може підлягати призову за мобілізацією — йдеться у коментарі ОК “Захід”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?