Франція та Німеччина домовилися про відкриття в Україні філії одного з виробників танків
Категорія
Світ
Дата публікації

Франція та Німеччина домовилися про відкриття в Україні філії одного з виробників танків

танк
Джерело:  Reuters

Французько-німецький виробник танків KNDS відкриє свою філію в Україні. Там виготовлятимуть запчастини та проводитимуть навчання персоналу.

KNDS отримав дозвіл на відкриття філії в Україні

Про це заявив міністр оборони Франції Себастьян Лекорню на зустрічі зі своїм німецьким колегою Борисом Пісторіусом, передає Reuters.

Окрім того, сторони досягли «прориву» в спільній розробці нового танка MGCS, який має замінити німецькі Leopard 2 та французькі Leclerc.

Як зазначив Себастьян Лекорню, промислове навантаження у проєкті розподілять рівномірно. Офіційний документ про початок першого етапу розробки нової техніки підпишуть в Парижі 26 квітня, зазначають в інформагентстві.

KNDS отримав дозвіл на відкриття філії в Україні

Про компанію KNDS

KNDS — це об'єднання німецької фірми Krauss-Maffei Wegmann і французької Nexter Systems. Обидві займають виробництвом бронетехніки.

Компанії об'єдналися в липні 2015 року. Згаданий танк MGCS також виробляє французько-німецьке підприємство спільно з концерном Rheinmetall. За даними Defence Express, така техніка має стати на озброєння обох країн до 2035 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?