Футболіст "Динамо" зізнався, що не хоче повертатися в Україну
Категорія
Спорт
Дата публікації

Футболіст "Динамо" зізнався, що не хоче повертатися в Україну

Цитаішвілі

Футболіст збірної Грузії та київського "Динамо" Георгій Цитаішвілі зізнався, чому не хоче повертатися до України.

Футболіст "Динамо" зізнався, що не хоче повертатися в Україну

Перед собою немає страху, але є страх за сім'ю. Єдина причина, чому я не повертаюся, ну можна так сказати - я не хочу забирати свою дружину в такий період. Щоб я потім хвилювався, коли будуть виїзні матчі і буду з командою, а вона вдома. Якщо не дай Бог щось — а мене там немає. Ну, можливо, інші футболісти, які живуть в Україні — готові до цього і вже звикли. Але я не хотів би проживати ці емоції, - сказав він.

Нагадаємо, 23-річний Цитаішвілі є вихованцем київського "Динамо". Контракт футболіста із киянами розрахований до літа 2025 року.

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну грузин виступав за польські клуби "Вісла" та "Лех", а зараз грає в оренді за "Динамо" (Батумі).

Цитаішвілі є чемпіоном світу U-20 у складі збірної України (2019), а у 2021 році змінив громадянство та виступає за збірну Грузії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?