Генштаб ЗСУ підтвердив ураження складу БК армії РФ у Воронезькій області
Категорія
Події
Дата публікації

Генштаб ЗСУ підтвердив ураження складу БК армії РФ у Воронезькій області

Генштаб ЗСУ
Пожежа

Генеральний штаб ЗСУ офіційно підтвердив, що Сили оборони України в ніч проти 24 серпня вразили польовий склад боєприпасів російської армії у Воронезькій області.

Головні тези:

  • Генеральний штаб ЗСУ офіційно підтвердив ураження польового складу боєприпасів російської армії в Воронезькій області.
  • У результаті атаки дронів та пожежі вибухонебезпечні об'єкти горять та детонують.
  • ЗСУ уточнюють результати вогневого ураження та продовжують взаємодію з іншими складовими української армії для подальшої розвідки.

ЗСУ уразили склад БК у Воронезькій області РФ

Сили оборони України успішно уразили польовий склад боєприпасів угруповання військ «Захід» російських окупантів в районі Острогожська Воронезької області.

Зафіксовано щонайменше три вибухи та подальшу вторинну детонацію.

Завдання виконано силами і засобами Головного управління розвідки Міністерства оборони України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

Результати вогневого ураження уточнюються. Далі буде... Слава Україні!

Бавовна у Воронезькій області: що відомо

Уночі 24 серпня на території Росії прогриміла нова “бавовна”. Під удар дронів потрапив склад боєприпасів у Воронезькій області — наразі він горить та детонує.

Як стверджує ставленик Кремля у регіоні Олександр Гусєв, після атаки безпілотників почалася детонація вибухонебезпечних об'єктів.

Черговими силами ППО і засобами РЕБ у Воронезькій області знищено і подавлено ще кілька БПЛА. Унаслідок падіння фрагментів почалася пожежа, що спричинила детонацію вибухонебезпечних об'єктів. Нових постраждалих, а також пошкоджень цивільних будівель наразі не виявлено, — йдеться в його повідомленні.

Варто зазначити, що раніше Гусєв заявляв про нібито один знищений дрон, пожежу та одного пораненого.

Згідно з даними російського опозиційного телеграм-каналу Аstra, в Острогозьку Воронезької області горить і детонує склад боєприпасів.

Саме там знаходиться навчальний центр з підготовки молодших спеціалістів автобронетанкової служби Міністерства оборони РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?