Глава Міноборони Фінляндії зробив прогноз щодо термінів завершення війни в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава Міноборони Фінляндії зробив прогноз щодо термінів завершення війни в Україні

Прапор Фінляндії
Джерело:  online.ua

На думку глави Міноборони Фінляндії Антті Гяккянена, розв'язана Кремлем злочинна війна проти України може продовжуватись тривалий час.

Що глава Міноборони Фінляндії каже про терміни завершення війни в Україні

На думку глави Міноборони Фінляндії швидкого вирішення розв’язаної Кремлем війни проти України очікувати не варто.

За його словами, в Україні наразі вирішується майбутнє Європи.

Силова політика Росії створила відчуття незахищеності і невпевненості в Європі і, побічно, у всьому світі. Ми отримали хворобливий доказ того, що більша держава бачить своє право втручатися у вибір свого меншого сусіда та готова використовувати військову силу для досягнення своїх власних цілей, - підкреслив Гяккянен.

Що відомо про ситуацію в районі Авдіївки

За інформацією керівника Авдіївської МВА Віталія Барабаша, російська окупаційна армія продовжує безперервні спроби штурмів в районі міста.

Барабаш зазначив, що окупанти щодоби проводять в районі Авдіївки десятки штурмів і намагаються знайти лазівки в обороні українських військових за допомогою ДРГ.

Глава МВА підкреслив, що українські військові героїчно відбивають усі ворожі атаки та контратакують у відповідь.

Дійсно, вони не полишають спроб узяти місто. Для реалізації своїх планів кидають нові й нові сили як техніки, так і особового складу, - підкреслив Барабаш.

Голова Авдіївської МВА переконаний, що активізація російських окупантів зумовлена саме політичним наказом, адже захоплення міста не має оперативно-тактичного значення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?