Глава МЗС Німеччини Бербок вразила мережу сальто на батуті — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Глава МЗС Німеччини Бербок вразила мережу сальто на батуті — відео

Бербок
Джерело:  online.ua

Очільниця Міністерства закордонних справ Німеччини Анналена Бербок продемонструвала свою фізичну підготовку та спортивні навички. Як відомо, у минулому дипломатка займалась стрибками на батуті.

Головні тези:

  • Дипломатка відома не лише своїми заслугами у політиці, а й гучним спортивним минулим.
  • Анналена Бербок, очолюючи МЗС Німеччини, демонструє активність та підтримку спортивних заходів, зокрема Паралімпійських ігор.
  • Сальто глави МЗС на батуті здивувало користувачів мережі - відео набирає популярності.

Бербок продемонструвала свої вміння під час стрибків на батуті

За словами журналістів, це сталося під час візиту міністерки до протезної майстерні компанії Lente у Леверкузені.

Вказано, що Анналена Бербок поділилася своїми ідеями з техніками-ортопедами, частина з яких є активними спортсменами на Паралімпійських іграх, а також отримала поради щодо стрибків на батуті.

Після бесіди світовий рекордсмен зі стрибків у довжину Маркус Рем, який зараз готується до Паралімпіади в Парижі, провів показовий виступ.

Це надихнуло главу МЗС ФРН й вона також пострибала на батуті і зробила сальто.

Користувачі мережі у коментарях до відео зізнаються, що не очікували побачити такий рівень фізичної підготовки від глави дипломатичного відомства.

Що відомо про Анналену Бербок та її спортивне минуле

Бербок — відома німецька політикиня та дипломатка, членкиня партії «Союз 90/Зелені».

Очолила МЗС ФРН в уряді Олафа Шольца з 8 грудня 2021 року. З 27 січня 2018 по 29 січня 2022 року разом із Робертом Габеком очолювала «Союз 90/Зелені». Анналена Бербок була депутаткою Бундестагу з 2013 року.

Також відомо, що вона виграла бронзу на чемпіонаті Німеччини 1999 року в дисципліні подвійний міні-трамп, після чого кинула стрибки на батуті.

Попри це, журналісти дізналися, що у її кабінеті у Федеральному міністерстві закордонних справ стоїть міні-батут, яким вона час від часу користується.

Оскільки міністерка регулярно займається бігом, вона взяла з собою до Леверкузена пару лосин, які й одягла для виконання сальто, а футболку їй подарували.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?