Гол Яремчука претендує на звання найкращого в другому турі Євро-2024 — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Гол Яремчука претендує на звання найкращого в другому турі Євро-2024 — відео

Роман Яремчук
Джерело:  UEFA

УЄФА обрав претендентів на звання автора найкращого голу другого туру групового етапу Євро-2024. Серед них опинився український футболіст Роман Яремчук.

Головні тези:

  • Гол Романа Яремчука у ворота Словаччини ввійшов у список претендентів на кращий гол другого туру групового етапу Євро-2024.
  • Збірна України здобула вольову перемогу завдяки вдалому голу  Яремчука та командній роботі під керівництвом тренера Сергія Реброва.
  • На приз за найкращий гол туру також претендують Мортен Юльманд, Джердан Шакірі та Гернот Траутер.

Нападник збірної України Роман Яремчук забив гол у ворота збірної Словаччини

М'яч українського нападника Романа Яремчука у ворота Словаччини потрапив у претенденти на звання кращого голу другого туру групового етапу Євро-2024.

У тому поєдинку форвард майстерно прийняв асист від Шапаренка, а другим дотиком проштовхнув м’яч повз голкіпера.

Гол Яремчука став не тільки ефектним, а й ефективним оскільки приніс Україні першу перемогу на турнірі.

Окрім Яремчука, на приз за найкращий голу туру претендують ще три гравці: Мортен Юльманд (Данія), Джердан Шакірі (Швейцарія) та Гернот Траутер (Австрія)

Ребров відреагував на перемогу збірної України над Словаччиною у Євро-2024

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував вольову перемогу "синьо-жовтих" у матчі другого туру групового етапу Євро-2024 проти Словаччини.

Я зараз рекордсмен за матчами, коли ми пропускаємо, але перемагаємо. Важливо для гравців отримати впевненість у тому, що ми робимо правильні речі. Задоволений духом команди. Бачив, що після пропущеного голу футболісти були засмучені, але вони продовжували. В другому таймі справді було дуже багато моментів, і ми вирвали цю гру, — сказав він.

Сергій Ребров

Сергій Ребров

Головний тренер збірної України

Також Ребров додав, що ппісля перерви підказали дуже важливий момент у пресингу, трішки перебудувалися, і це дало можливість більше відбирати м'яч і створювати моменти. Була ділова підказка, і гравці розуміли, що є шанс. І я задоволений, що ми цей шанс використали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?