Google запустив інтерактивну дудл-гру на тему Олімпійських Ігор
Категорія
Технології
Дата публікації

Google запустив інтерактивну дудл-гру на тему Олімпійських Ігор

Google запустив інтерактивну дудл-гру на тему Олімпійських Ігор
Джерело:  online.ua

Компанія Google ніколи не залишається осторонь важливих та цікавих подій. Не оминули увагою програмісти корпорації також й Олімпійські ігри — вони випустили тематичну інтерактивну дудл-гру, яка отримала назву Doodle Champion Island Games.

Джерело: Doodle Champion Island Games

Google створив цікаву дудл-гру на тему Олімпійських ігор

У новій грі від Google користувачі мережі можуть грати від імені кішки-ніндзя Лакі, яка бере участь в різних міні-іграх, щоб виграти титул чемпіона.

Варто звернути увагу на те, що створена токійськими аніматорами з STUDIO4 ° C гра схожа на 16-бітові міні-ігри, в які все грали в перші дні Інтернету.

Подорожуючи по острову, можна взяти участь в олімпійських іграх, таких як настільний теніс, скейтбординг, стрільба з лука та інші. Користувачі також можуть вибрати одну з чотирьох кольорових команд для участі в глобальному рейтингу.

Зіграти можна тут.

"Ласкаво просимо на Doodle Champion Island Games! Протягом найближчих тижнів приєднуйтесь до спортсменки Лакі, коли вона досліджує Doodle Champion Island: світ, наповнений сімома спортивними міні-іграми, легендарними суперниками, десятками сміливих квестів та кількома новими (і старими;)) друзями. Її кінцева мета? Перемогти кожного Чемпіона, щоб зібрати всі сім священних сувоїв і пройти додаткові приховані виклики на острові Чемпіона. Ти котячий Щасливчик? Натисни на сьогоднішній Doodle, приєднайтеся до однієї з чотирьох кольорових команд, щоб внести свій внесок у глобальний рейтинг в режимі реального часу, і нехай ігри почнуться", - описують свою нову гру представники Google.

Як уже згадувалося раніше, Олімпіада триватиме з 23 липня до 8 серпня. Її мали б провести ще 2020 року, однак всі плани зіпсувала пандемія коронавірусу та локдаун.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?