Гравець збірної України Тимчик попросив вибачення за виліт з Євро-2024 — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Гравець збірної України Тимчик попросив вибачення за виліт з Євро-2024 — відео

Гравець збірної України Тимчик попросив вибачення за виліт з Євро-2024

Захисник збірної України Олександр Тимчик дав волю емоціям після матчу заключного третього туру групового етапу Євро-2024 проти команди Бельгії, який завершився внічию з рахунком 0:0.

Головні тези:

  • Олександр Тимчик висловив велике розчарування через виліт збірної України з Євро-2024 та попросив вболівальників про вибачення за цей результат.
  • Збірна України зайняла останнє місце у групі E під час Євро-2024 через найгіршу різницю забитих та пропущених м'ячів.
  • Решта команд групи E - Румунія, Бельгія та Словаччина - пройшли до плейоф у Євро-2024, і продовжать свою боротьбу за перемогу.
  • Тимчик також висловив вдячність військовим за захист України від російських окупантів та підкреслив важливість підтримки вболівальників.
  • Попри невдалий результат, Тимчик висловив пишні почуття до своєї країни та впевненість у можливості досягнення великих результатів у майбутньому.

Тимчик попросив вибачення за виліт з Євро-2024

На флешкоментарі він не стримав сліз і попросив вибачення у вболівальників за те, що "синьо-жовті" не зуміли вийти до плейоф. Також Тимчик подякував військовим за те, що боронять Україну від російських окупантів.

Ми гарно впоралися, збірна Бельгії не зуміла забити нам гол. Хочу сказати лише одне: пишаюся тим, що я — українець, і за такі ігри нам не соромно повертатися до України. Дуже важко. Ми не програли у цій грі (з Бельгією — прим.), програли у першій (з Румунією — прим.). Через першу гру не вийшли (до плейоф — прим.) такого великого турніру з групи. Це вперше в історії команда набрала 4 очки та не вийшла з групи. Хочу подякувати всім уболівальникам та передусім нашим військовим, що боронять нас та дають можливість грати на великому рівні. Чемпіонат України продовжується заради них. Вони дають можливість нам грати у футбол і показувати гідні результати. Але хотілося б перепросити у них за те, що ми не вийшли до плейоф. Ми боролися, старалися, але це футбол, — додав Тимчик.

Що відомо про результат збірної України у Євро-2024

Зазначимо, що в паралельному поєдинку останнього туру групи E збірні Словаччини та Румунії розписали нічию (1:1), яка вивела обидві команди до плейоф.

Усі команди квартету E набрали по 4 очки, але через найгіршу різницю забитих і пропущених м'ячів збірна України посіла останнє місце у групі та вилетіла з чемпіонату Європи.

Решта збірних групи E продовжать свій шлях на Євро-2024. До плейоф з першого місця вийшла Румунія, з другого — Бельгія, з третього — Словаччина.

Раніше повідомлялося, що головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував нічию збірної України проти Бельгії та виліт з Євро-2024.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?