Гуменюк буде працювати в ОК «Південь» після гучного скандалу та звільнення
Категорія
Україна
Дата публікації

Гуменюк буде працювати в ОК «Південь» після гучного скандалу та звільнення

Гуменюк
Джерело:  Детектор медіа

Наталя Гуменюк отримала посаду заступниці начальника управління комунікацій оперативного командування "Південь". До її нових повноважень входить усе, що стосується комунікацій ОК "Південь".

Головні тези:

  • Наталя Гуменюк отримала нову посаду заступниці начальника управління комунікацій Оперативного командування «Південь» після скандалу та звільнення з попередньої посади речниці Сил оборони півдня.
  • Гуменюк відмовляється розголошувати деталі свого призначення, стверджуючи, що це конфіденційна інформація.
  • Посада управління була створена для покращення комунікації в контексті війни та зростання напруженості на сході України.

Яку нову посаду в ОК "Південь" отримала Наталя Гуменюк

Гуменюк зазначила, що не може назвати точних дат, тому що призначення офіцера на посаду — це закрита інформація. 

Два з половиною роки я була начальником Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України, а зараз я офіційно призначена на посаду заступника начальника управління комунікацій ОК "Південь". Тут є деяка різниця, хоча б навіть у тому, що тепер це не Сили оборони, це трошки інше утворення, а вже в межах компетенції ОК "Південь", — розповіла Гуменюк. 

Управління, в якому вона працюватиме, за словами Гуменюк, створили для "покращення комунікації, з висновками, які були зроблені з початку повномасштабного вторгнення".

Наталію Гуменюк звільнили з посади речниці Сил оборони півдня

У квітні Генштаб ЗСУ звільнив Наталію Гуменюк з посади речника Сил оборони півдня. Цьому передувала звернення медійників до головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, міністра оборони України Рустема Умєрова та начальника Генштабу ЗСУ Анатолія Баргилевича з проханням замінити Наталю Гуменюк, яка була начальницею об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня.

Українські журналісти наголошували, що Гуменюк забороняє висвітлювати воєнні злочини Росії в її зоні відповідальності. Натомість Гуменюк заявила, що медійники нібито не навели доказів вказаним фактами, а пресцентр Сил оборони півдня не порушив жодних наказів командування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?