ГУР розпочало масштабну кампанію з рекрутингу цивільних в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

ГУР розпочало масштабну кампанію з рекрутингу цивільних в Україні

ГУР
Джерело:  Бабель

В Головному управлінні розвідки Міноборони України розпочали всеукраїнську рекрутингову кампанію, перш за все, для цивільного населення, яку назвали "Став плюс".

Головні тези:

  • Українці можуть долучитися до роботи з безпілотними системами, бойових підрозділів, а також приєднатися до іноземного легіону.
  • Для різних спеціалізацій відбір у ГУР проводиться на основі компетенцій, фізичних та психологічних властивостей кандидатів.
  • Кандидатів очікує ретельний відбір, включаючи тестування, медичне обстеження та професійно-психологічний відбір.
  • Заповнити анкету для участі у відборі можна на сайті ГУР або через платформу Lobby X з максимальним строком відповіді 10 днів.

ГУР шукає вмотивованих професіоналів з лідерськими якостями

Про це заявили рекрутери і представник ГУР Андрій Юсов під час презентації кампанії.

У ГУР є вакансії. Маючи необхідні компетенції та навички, ви можете стати членом нашої організації. Ми стаємо на новий рівень. Світ змінюється, як і воєнна розвідка.

Андрій Юсов

Андрій Юсов

Представник ГУР

Один з рекрутерів розвідки заявив, що ГУР потрібні «вмотивовані професіонали з лідерськими якостями, жагою до перемоги» — як чоловіки, так і жінки.

Людей відбирають як в бойові підрозділи активної дії, так і в підрозділи, що займаються роботою з безпілотними системами, а також в іноземний легіон, в якому вже воюють професійні військові з майже 50 країн і до якого можуть долучатися й українці.

У бойові підрозділи залучають людей віком від 18 до 40 років. У такому підрозділі зарплата становить від 70 тис грн на місяць.

У війні з РФ потрібні й інженери, механіки та проєктувальники

Підрозділи, які працюють із дронами, шукають спеціалістів технічної галузі: конструкторів, інженерів, радіоінженерів, майстрів-механіків та інших фахівців, які розуміються на проєктуванні тощо. Також у ГУР шукають операторів, які мають досвід роботи з різними видами безпілотників.

Для кандидатів у небойові підрозділи граничний вік до 60 років. Рекрутери зазначають, що люди мають бути готові фізично і психологічно виконувати завдання в розвідці як на суші, так і на морі.

При виборі спеціалізації враховуватимуть цивільну спеціальність заявника.

Кандидати на вакансії в ГУР мають пройти ретельний відбір — тестування на ерудицію і розум, медичне обстеження, перевірку фізичної підготовки, а також професійно-психологічний відбір й опитування з використанням поліграфу.

Анкету можна заповнити на сайті ГУР у розділі «Карʼєра» або через платформу Lobby X в розділі «військові вакансії». Максимальний строк відповіді — 10 днів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?