ГУР заявляє про активізацію приватної армії Путіна "Еспаньола"
Категорія
Світ
Дата публікації

ГУР заявляє про активізацію приватної армії Путіна "Еспаньола"

ГУР
Путін

У партії диктатора Володимира Путіна "Єдина Росія" з'явилася власна приватна армія – так звана ПВК "Еспаньола" 

Приватна армія Путіна "Еспаньола": що про неї наразі відомо

Згідно з даними українських розвідників, "Еспаньола" раніше перебувала у структурі так званого батальйону "Восток" як добровольчий підрозділ російських футбольних хуліганів.

Однак минулого року путінська політична сила вирішила прибрати її собі до рук ― після цього терористичний підрозділ проголосив статус так званої приватної військової компанії і на гроші з "Єдиної Росії" розпочав активний рекрутинг.

Головне управління розвідки дізналося, що до ПВК "Еспаньола" беруть так званих футбольних "ультрас", російських радикалів усіх мастей, зокрема симпатиків нацистської ідеології, а також пересічних цивільних осіб із зубожілих "суб’єктів" РФ та тимчасово окупованих територій України.

Що важливо розуміти, останніх використовують у “м’ясних” штурмах для створення статусу “бойового підрозділу”.

Як відбувається рекрутинг до путінської ПВК "Еспаньола"

Як повідомляють українські розвідники, у пунктах рекрутингу до “Еспаньйоли”, що знаходяться на окупованих українських територіях, добровольцям за безпосередню участь у бойових діях проти України обіцяють по 220 тисяч рублів на місяць.

Окрім того, вказано, що контракт можна підписати мінімум на пів року.

Вмирати за Росію також заманюють “страховими виплатами”:

  • 1 млн рублів ― легке поранення;

  • 2 млн рублів ― поранення середньої тяжкості;

  • 3 млн рублів ― важке поранення;

  • 5 млн рублів ― смерть.

Утім фінансова мотивація слугує лише обгорткою. Для більшості новобранців перший же бій є квитком в один кінець. Загиблих та важкопоранених з числа рекрутованого “гарматного м’яса” росіяни не вивозять з поля бою, оформлюють “зниклими безвісти”, щоб не платити родичам рублів за посланого москвою на смерть годувальника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?