Гурт "Антитіла" присвятив українцям свій новий хіт — відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Гурт "Антитіла" присвятив українцям свій новий хіт — відео

Антитіла
Джерело:  online.ua

За період повномасштабної війни РФ проти України учасники гурту  "Антитіла" не лише встигли долучитися до захисту батьківщини безпосередньо на фронті, а й представили чимало патріотичних композицій. Нова пісня, яка отримала назву "Поламані", уже підкорює музичні хітпаради країни.

Головні тези:

  • Учасники гурту “Антитіла” висловили підтримку українському народу через нову пісню “Поламані”, наголошуючи на потребі взаємопідтримки та солідарності в складних часах.
  • Музиканти гурту розповіли, що пісня для них - це спосіб виразити свої почуття, страхи та сумніви, а також віддати шану хоробрим захисникам України.
  • Пісня та кліп “Поламані” є вдалим поєднанням музики та візуальної естетики, що робить їх зрозумілими для аудиторії з різних куточків світу.

"Антитіла" представив трек "Поламані" — відео

За словами артистів, вони хотіли нагадати міжнародній спільноті про незламність українського народу, попри всі випробовування, які випадають на його долю.

Душа людини — це цілий світ, всередині якого також можуть бушувати урагани та розгоратися війни. Іноді вони спричинені зовнішніми обставинами, іноді ні. Пісня "Поламані" як про тих, хто потребує цієї підтримки, так і про тих, хто готовий її надавати. Навіть коли нестерпно важко, коли вся ваша воля і характер закуті — не бійтеся попросити про допомогу.

Тарас Тополя

Тарас Тополя

Лідер гурту "Антитіла"

Як зізнаються музиканти, для них пісня — це саморефлексія, яка дає можливість розповісти світу про себе та свої почуття, страхи, сумніви.

Ми по-іншому не можемо, навіть, коли самі неймовірно потребуємо допомоги і підтримки, ми, в першу чергу, йдемо рятувати інших, рятувати душі, лікувати рани, віддавати, боротися за когось, — додають артисти.

Як українці реагують на трек “Поламані”:

  • Передивилась і переслухала декілька разів. Кожен знайде свій сенс пісні і відеоряду. Для мене це про жертовність заради інших.

  • Пісня НЕЙМОВІРНА, з глибоким сенсом!! Потужний відео супровід, який додає глибини в цілому. Біла тканина, на мою думку, символізує душі....чисті, світлі, незаймані — це душі українців!!! Бо МИ-українці, попри темряву (ворога), яка нас оточує, залишаємося щирими, світлими, співчутливими, згуртованими з любов'ю в серці!! Дякую за Вашу роботу!!!

  • Розлився той самий біль, коли з 2014 проїзжаючи повз кожне кладовище бачиш українські прапори. Хлопці, дякую за ваші сенси, які несете у своїх піснях та відеороботах. Пишаюся вашою позицією і силу духу.

  • Олешки — лівий берег Дніпра Херсонської області це Україна! Чекаємо на визволення! Віримо в наші ЗСУ!!!

  • Пісня сама по собі чудова, але в поєднанні з таким візуалом вона стає зрозумілою для людей всього світу. Дуже сильний візуальний образ!

Фото: скриншот

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?