Гурт Kozak System представив кліп на трек "Прощавай, Голубко" — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гурт Kozak System представив кліп на трек "Прощавай, Голубко" — відео

Kozak System
Джерело:  online.ua

Пісня заснована на реальній історії переписки між військовим та його коханою.

Головні тези:

  • У кліпі на пісню “Прощавай, Голубко” зіграв зірка фільму “Кіборги” та актор Андрій Ісаєнко та менеджерка гурту Юлія Парамонова.
  • Автори пісні розповідають історію військового, який обіцяв коханій щасливе майбутнє, але війна зірвала їхні плани.
  • Кліп на пісню “Прощавай, Голубко” вражає нестандартністю та глибиною емоцій, передаючи силу кохання та втрати.

Основою для пісні Kozak System стала історія спілкування українського військового та його дівчини

В українського рок-гурту Kozak System вийшов новий кліп на пісню "Прощавай, Голубко". Головні ролі у ньому зіграли запорізький актор Андрій Ісаєнко та Юлія Парамонова, яка родом з Бердянська.

Основою для пісні стала реальна історія спілкування українського військового та його дівчини.

Це історія про реальну переписку між воїном і коханою дівчиною, яка стала основою тексту пісні. В переписці хлопець обіцяє, що після Перемоги вони одружаться, заведуть собачку, зійдуть на Еверест, і вона нарешті повернеться додому в рідне місто Донецьк, яке він з побратимами звільнить від ворога. Але клята війна обірвала життя воїна. І тепер він звертається до коханої з вирію, де чекатиме її і кохатиме все її земне життя, — заявили у гурті Kozak System.

Андрій Ісаєнко — зірка фільмів "Кіборги", "Козаки. Абсолютно брехлива історія" та "Жіночий лікар". В музичних кліпах знімається вже вдруге і вдруге — у Kozak System.

В музичних кліпах знімався всього два рази й обидва — у крутезних козаків Kozak System. Відзняли відео до їх нової пісні. Я впевнений що вона вам сподобається! Тож чекайте релізу. І ходіть на концерти Козаків, адже вони активно підтримують наше військо, після кожного концерту відправляють нашим захисникам приємні і вкрай потрібні «подарунки». І, взагалі, слухайте українське, підтримуйте українське!, — написав Ісаєнко.

У кліпі також знялася менеджерка гурту Kozak System Юлія Парамонова. Вона — родом з Бердянська, а у кліпі знімається вперше. У "Прощавай, Голубко" вона знімалася із лабрадором Сніжком.

Реакція соцмереж на новий кліп Kozak System

Кліп на пісню "Прощавай, Голубко" не залишив бейдужими користувачів соцмереж.

Реально я розплакалась від цієї пісні…скільки молодих, розумних, світлих, справжніх, відважних, найкращих - забрала вже війна і скільки ще забере…скільки розбитих сердець та українських родин….скільки мрій, які більше ніколи не здійсняться — написала одна з користувачок соцмережі.

Для когось творчість гурту стала символом мистецтва та “ліками“ від буденності.

Ви — символ мистецтва, яке понад часом і простором! Ви надихаєте наш світ, зболений і вистражданий, який і нині переживає нові виклики та не дає опустити руки. Ваші пісні лікують та дарують крила, а Ваша творчість мій особистий Маяк та життєвий орієнтир.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?