H&M відновлює роботу ще у двох столичних ТРЦ. Відома дата
Категорія
Економіка
Дата публікації

H&M відновлює роботу ще у двох столичних ТРЦ. Відома дата

H&M

Мережа магазинів з одягом H&M відновила роботу в Україні. Цього тижня у столичних ТРЦ відкриються ще два магазини бренду.

В яких ТРЦ запрацюють магазини H&M

16 листопада H&M відкриється у ТРЦ River Mall і Retroville. Про це повідомили на офіційних сторінках ТРЦ в соціальних мережах.

Також повідомляється, що найближчими тижнями відновить роботу решта столичних магазинів H&M, зокрема в SkyMall і Dream Town.

Що відомо про роботу H&M в Україні

Нагадаємо, H&M Group закрила свої магазини в Україні з 24 лютого 2022 року, з початком повномасштабного вторгнення.

Влітку 2023 року компанія H&M оголосила, що планує поступово знову відкрити більшість своїх магазинів в Україні з листопада цього року.

Шведська компанія Hennes&Mauritz AB (H&M), власник другої за величиною в Європі мережі магазинів одягу, відкрив перший магазин в Україні 2018 року. На початок повномасштабного вторгнення мережа H&M в Україні налічувала вісім торговельних точок: п’ять — у Києві, по одній — в Одесі, Харкові та Львові.

Вже 9 листопада H&M відкрився в ТРЦ Respublika та Lavina Mall.

Повернення міжнародних компаній посилює економіку України, адже це сплачені податки в державний бюджет, нові робочі місця, оренда приміщень, підвищення попиту на робочу й інтелектуальну силу, сервіс тощо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?