Я готуюся до довгої дистанції. Доброволець Слава Балбек про свою мотивацію стати до лав ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Я готуюся до довгої дистанції. Доброволець Слава Балбек про свою мотивацію стати до лав ЗСУ

Слава Балбек
Джерело:  online.ua

Український архітектор, а тепер командир добровольчого підрозділу аеророзвідки “Баракуда” Слава Балбек розповів online.ua про рішення стати добровольцем і мотивацію мобілізуватися.

Що мотивує Славу Балбека

Слава Балбек розповів, що влітку 2022 року прийняв рішення стати добровольцем. Відтоді він повністю переключився на війну.

Мене мотивує, як спортсмена те, що у нас щось виходить, а щось — ні. Я готуюся до довгої дистанції — це єдине, що рятує мою менталку.

Слава розповідає, що відчув на війні, що всі рівні — у військових різний бекграунд, але відчувається єдність та спільна мета.

Нещодавно провів 10 днів на ротації, а хлопці залишились на 20. Тому якусь частину просто був на комунікації з підрозділом. Ми працювали паралельно двома комплексами. Я сидів у кав'ярні і координував три-чотири ударні групи. Розумів, що пацанам потрібна допомога.

Це, за словами Балбека, витісняло його цивільні інтереси та процеси. Така штабна роль — це таке залучення “на пів шишечки”. Ти наче не їдеш на завдання, але ніби там присутній.

Командир добровольчого підрозділу аеророзвідки “Баракуда” порівнює військову справу з бізнесом. Єдине, що тут йдеться не про дохід чи банкрутство, а про життя або смерть.

Війна так само затягує, як архітектура. Тепер військова справа — моє життя.

Проте останнього разу мені защемило сідничний нерв, і я два місяці лежачи, потім сидячи, знаходився на позиціях. Мене привозили, ставили бронік, зброю, і я так керував процесом. Зрозумів, що це була підказка: “Слава, заспокойся! Видихни, подумай над своїм життям, може щось робиш занадто швидко”.

Слава Балбек

Слава Балбек

Командир добровольчого підрозділу аеророзвідки “Баракуда”

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?