Я залишусь молодим. Дантес представив запальний кліп, який зняла Таню Муіньо — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Я залишусь молодим. Дантес представив запальний кліп, який зняла Таню Муіньо — відео

Володимир Дантес
Джерело:  online.ua

Співак Володимир Дантес представив кліп на пісню “Я залишусь молодим”, над яким працювала режисерка Таню Муіньо.

Дантес представив нову пісню

Ідея кліпу — у роздвоєнні особистості артиста, де одна сторона дотримується усіх правил і стереотипів, тоді як інша віддається на волю почуттям і емоціям.

Дантес каже, що ідея пісні з’явилася після того, як він усвідомив свою нескінченну молодість, власну енергію та життя.

Співак зазначає, що трек — не про високі матерії, а про щоденну рутину: нормальне харчування, турбота про ментальне здоров’я, спорт, донати.

В якийсь момент я зрозумів, що абсолютно перестав бути ефективним чи хоча б радіти життю. Вирішив, що це терміново треба міняти. Зараз є запал по-новому проживати життя — корисно, якісно, бо саме зараз варто об’єднуватись навколо себе й один одного, — розповідає Дантес.

За словами співака, під час створення пісні він також надихався українським поетом Василем Стусом.

Як він все життя боровся, але продовжував бути активним громадським діячем з непохитною позицією, який навіть у в’язниці через листи займався вихованням сина.

Я почав читати вірші Василя Стуса, хоча багато хто з мого оточення стверджував, що вони складні, але мені здались неймовірними. Тому я власне і захотів написати щось на його вірші. Так народилась “Я залишусь молодим”, — коментує виконавець.

Таню Муіньо — українська кліпмейкерка та режисерка, лауреатка MTV Video Music Awards. Відома співпрацею з Гаррі Стайлзом, Семом Смітом, Ленні Кравіцом, Дженніфер Лопес та іншими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?