Як Україні перемогти РФ у тривалій війні — пояснення Буданова
Категорія
Україна
Дата публікації

Як Україні перемогти РФ у тривалій війні — пояснення Буданова

Кирило Буданов
Джерело:  Liberation

Як вважає очільник Головного управління розвідки МО України Кирило Буданов, у тривалій війні переможе та країна, яка має потужнішу економіку та логістику.

Буданов оцінив ситуацію на фронті та хід російсько-української війни

За словами шефа української розвідки, станом на сьогодні ситуація на полях битв в Україні залишається важкою, однак не критичною.

 Кирило Буданов також зазначив, що російсько-українську війну не можна назвати унікальною.

Це просто конфлікт високої інтенсивності з використанням усього спектру наявних озброєнь. Ми не стоїмо на порозі застосування зброї масового знищення, але все інше ― від підводних човнів до стратегічної авіації ― використовується вже давно.

Кирило Буданов

Кирило Буданов

Глава ГУР МО України

На переконання очільника ГУР, не існує таких диво-технологій, які дадуть можливість кардинально змінити хід тривалої війни.

Кирило Буданов звертає увагу на те, що значно важливішими є інші фактори.

Питання в тому, як розподіляти ресурси, як використовувати те, що є, і як планувати лінії постачання. У тривалій війні перемагає та сторона, яка має потужнішу економіку та логістику, ― пояснив шеф української розвідки.

Буданов розкрив деталі знищення ВДК "Цезар Куніков"

Як повідомив нещодавно глава ГУР, потоплений Україною російський великий десантний корабель "Цезар Куніков" прямував з Новоросійська до Севастополя.

Окрім того, наголошується, що екіпаж корабля складав 90 осіб.

Поки українським розвідникам не вдалося з’ясувати, скільки окупантів загинули. Ця інформація буде оприлюднена згодом.

Корабель віз вантаж з міста Новоросійськ до міста Севастополь. Корабель був завантажений і на переході був знищений безпілотниками. П'ятьма, якщо вас це цікавить. Дронами Magura V5.

Кирило Буданов

Кирило Буданов

Глава ГУР МО України

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?