Якою буде погода в Україні найближчими днями — прогноз синоптиків
Категорія
Україна
Дата публікації

Якою буде погода в Україні найближчими днями — прогноз синоптиків

погода в Україні

Протягом декількох наступних днів територію України накриють дощі та мокрий сніг, однак загалом зберігатиметься тепла погода.

Погода в Україні 21-23 грудня: чого чекати

Найближчими днями в нашій країні будуть дощі та мокрий сніг. Попри те, що в ночі очікується невеликий мінус, однак вдень температура буде плюсовою.

21 грудня без істотних опадів, лише вдень на Закарпатті та Прикарпатті сніг, місцями з дощем, подекуди ожеледь; температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 1-6° тепла, на півдні та південному сході країни вночі 2-7° тепла, вдень 5-10°, - розповідають синоптики.

22 грудня — вітер західний та південно-західний, 5-12 м/с.

Окрім того, наголошується, що 22-23 грудня українцям з більшості областей варто підготуватися до дощу та мокрого снігу, місцями ожеледь.

В Укргідрометцентрі зазначають, що температура вночі та вдень 22 грудня буде коливатися у діапазоні 0-5° тепла, 23 грудня від 3° морозу до 2° тепла, на півдні вдень 4-9° тепла.

23 грудня в південних та східних областях місцями пориви 15-20 м/с, на високогір'ї Карпат 25-30 м/с, хутровина. У суботу в Карпатах часом сніг; температура вночі 3-8°, вдень 0-5° морозу, - йдеться в заяві синоптиків.

Синоптикиня Наталка Діденко поділилася своїм прогнозом погоди на 21-24 грудня

За її словами, протягом наступних декількох днів температура повітря знизиться.

Експертка зазначає, що 21-го грудня істотних опадів не передбачається.

Хіба що у західних та східних областях подекуди можливий незначний дощ чи мряка.

У більшості областей України ще трохи тепліше, завтра +4+8 , на крайньому півдні до +10 градусів. У Києві у четвер очікується ще порівняно тепла погода, до +4 градусів, без істотних опадів. Надалі, 22, 23 та 24 грудня похолоднішає, буде вогко - мокрий сніг та дощ, рвучкий вітер.

Як прогнозує Наталка Діденко, на Різдво знову очікується потепління.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?