Ярослава Магучих перемогла на змаганнях зі стрибків у висоту World Athletics Indoor Tour
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ярослава Магучих перемогла на змаганнях зі стрибків у висоту World Athletics Indoor Tour

Ярослава Магучіх

Чемпіонка світу зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх виграла свій перший турнір у 2024 році. Українка перемогла на змаганнях World Athletics Indoor Tour у німецькому Котбусі.

Магучих перемогла на змаганнях зі стрибків у висоту

Ярослава пропустила перші позначки та розпочала виступи з висоти 1,90 метра, яку взяла з першої спроби. Після позначки 1,96 м її суперницею залишилася лише німкеня Імке Оннен, яка не змогла взяти наступний рубіж.

Магучіх, вже у статусі переможниці, продовжила виступи і з другої спроби взяла висоту 2,04 м. Ярослава встановила новий рекорд сезону, а також повторила свій третій найкращий результат у кар’єрі.

Що означає результат Ярослави Магучіх

Магучіх повторила свій третій топрезультат в кар'єрі. Особистим рекордом спортсменки від лютого 2021 року залишаються 2.06 м у Словаччині.

Новий рекорд турніру в Коттбусі. Попередній топпоказник на місцевих змаганнях – 2.02 метра – належав росіянці Марії Ласіцкене.

Новий світовий рекорд сезону-2024. Ярослава покращила 2.03 м від Ніколи Оліслагерс, які австралійка продемонструвала на домашніх змаганнях у Канберрі.

Третя поспіль перемога Магучіх у Коттбусі. Місцевий турнір Ярослава також вигравала у сезонах 2020 та 2023 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?