Ігнат йде з посади спікера Повітряних сил
Категорія
Україна
Дата публікації

Ігнат йде з посади спікера Повітряних сил

Микола Олещук
Юрій Гайдай

Речника Повітряних сил ЗСУ полковника Юрія Ігната звільнили з посади.

Що відомо про звільнення Юрія Ігната

Про це написав командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Перемога на землі кується в небі!» Щоразу говорю про це, дякуючи нашим захисникам неба: льотчикам, зенітникам, усім хто пильнує повітряний простір і всім, хто забезпечує результат. З моменту повномасштабного вторгнення, я особисто дякував цій людині усього двічі на рік — на День народження та професійне свято. За що? За величезний обсяг роботи. А головне — результат боротьби з ворогом на інформаційному фронті! Як в Україні, так і за кордоном… за що і отримав заслужену державну нагороду від Президента України, — написав він.

Крім того, Олещук подякував Юрію Ігнату за роботу.

Сьогодні я подякую полковнику Юрію Ігнату уп’яте. Подякую за продуктивну роботу на посаді начальника служби зв’язків з громадськістю Командування Повітряних Сил. Він залишатиметься у складі Повітряних Сил і працюватиме на іншому напрямку не менш успішно. Не сумніваюсь! Де б я не був, упевнений, іще неодноразово йому подякую! Життя триває. Головне — усім залишатись людьми!

Микола Олещук

Микола Олещук

командувач Повітряних сил

Зеленський погодив кандидатуру Залужного на посаду посла України у Британії

7 березня глава держави Володимир Зеленський офіційно погодив кандидатуру Валерія Залужного на посаду посла України Великій Британії та Північній Ірландії.

У четвер, 7 березня 2024 року, Президент України погодив кандидатуру Валерія Залужного на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії. Міністерство закордонних справ України спрямувало британській стороні відповідний запит на агреман, — йдеться в заяві МЗС України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?