Ізраїльскі військові заявляють про необхідність масштабної операції у Газі
Категорія
Світ
Дата публікації

Ізраїльскі військові заявляють про необхідність масштабної операції у Газі

Операція Ізраїля у Газі
Джерело:  The Times of Israel

У Генштабі армії Ізраїля заявляють про необхідність проведення масштабної наземної операції на території сектора Газа для перемоги над бойовиками палестинського терористичного угруповання ХАМАС і звільнення заручників. 

Ізраїль планує масштабну наземну операцію у Газі

Глава Генштабу армії Ізраїля, генерал-лейтенант Герці Халеві заявив, що для перемоги над терористами ХАМАС і звільнення взятих ними у полон заручників необхідно проведення масштабної наземної операції на території сектора Газа.

Минуло три тижні з початку війни. У цієї війни є етапи, і сьогодні ми перейшли до нового етапу. Наразі наші війська проводять наземні операції в Секторі Газа... які служать досягненню всіх цілей війни: знищенню ХАМАСу, забезпеченню безпеки на кордонах і, насамперед, поверненню всіх заручників на батьківщину, - зазначив Халеві.

Він наголосив, що цілі Ізраїля потребують проведення широкої наземної операції на території Гази.

Не буває досягнень без ризику, і не буває перемоги без ціни. Для того щоб викрити і знищити ворога, немає іншого шляху, окрім як увійти на його територію великими силами", - заявив він, додавши, що наземні операції "служать усім цілям війни, - підкреслив глава Генштабу армії Ізраїля.

Чи збираються ізраїльські військові звільняти заручників

Він також запевнив, що звільнення взятих терористами ХАМАС у полон заручників є справою державної важливості.

Зараз ХАМАС утримує невинних людей - немовлят, дітей, жінок, чоловіків і літніх громадян. Ми зробимо все, щоб домогтися успіху в цій справі. Ми поставили перед собою чіткі цілі, шлях буде довгим... Ми будемо рішуче боротися і переможемо, - підкреслив Халеві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?