Каньє Вест оригінально зізнався в зрадах Кім Кардашян
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Каньє Вест оригінально зізнався в зрадах Кім Кардашян

Каньє Вест оригінально зізнався в зрадах Кім Кардашян
Джерело:  online.ua

Нещодавно Каньє Вест випустив десятий студійний альбом Donda, в якому фанати помітили чимало автобіографічних моментів. Так, у пісні Hurricane репер завуальовано розповів, що зраджував Кім Кардашян після того, як вона народила йому двох дітей.

Джерело: People.

Попри те, що новий альбом Donda репер присвятив покійній матері Донді, у ньому він співає також і про особисте життя. Так, репер натякнув на невірність колишній коханій Кім Кардашян. Телевізійну зірку він нібито зраджував після 2015 року, коли в них вже були донька Норт і син Сейнт.

"Ось він я, який вдає з себе дуже багатого, йду з новою ціпонькою. І я знаю, в чому правда. Я все ще гуляю, навіть після двох дітей. Це важко переварити, коли твоє життя завжди рухається", – йдеться в пісні Hurricane.

Інсайдери стверджують, що тексти пісень Каньє певним чином свідчать про все, що він зробив неправильно, і він бере відповідальність за розпад їхнього шлюбу.

Варто додати, що це не єдина згадка про Кім Кардашян у альбомі Donda. У пісні Love Unconditionally репер натякнув, що шкодує про розлучення зі світською левицею.

"Я втрачаю всю свою сім'ю, кохана, повернися до мене", – проспівав артист під час перформансу в Атланті.

Стосунки Каньє Веста и Кім Кардашян

Каньє Вест і Кім Кардашян почали зустрічатися у 2012 році, а у травні 2014 року уклали шлюб.

У лютому цього року Кардашян Вест подала на розлучення з репером.

Втім, наразі невідомо чи пара справді поставила крапку у своїй любовній історії. На третій презентації платівки репера в Чикаго зірка з'явилася у весільній сукні та з фатою. За словами інсайдерів, про це Кім попросив Каньє.

Інсайдер додав, що фокус пари змістився з їхніх особистих проблем на дітей.

"Діти завжди будуть для неї пріоритетом номер один. Вона хоче мати дружні стосунки з Каньє, тому що це приносить користь дітям", - розповіло джерело про Кім.

Читайте також:

  • Батько Брітні Спірс за відмову від опікунства вимагає 2 мільйони доларів.

  • Ольга Фреймут назвала головну запоруку щасливих стосунків з чоловіком.

  • Ніколь Кідман розповіла про найбільшу помилку свого життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?