Коли Росія готує новий контрнаступ — відповідь Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Коли Росія готує новий контрнаступ — відповідь Зеленського

Офіс Президента України
Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський сказав, що Росія готується до проведення наступного контрнаступу в кінці травня або на початку червня.

Росія готує контрнаступ

Під час пресконференції після форуму «Україна. Рік 2024» Зеленський сказав, що Україні буде складно у найближчі місяці, зокрема через коливання в США, які мають вплив на деякі держави.

Нам буде складно в березні-квітні. Ми будемо проходити період різних хвиль: і політичних, і фінансових, і різного тиску.

Росія буде готувати контрнаступальні дії на початку літа або в кінці травня, якщо зможуть.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Президент України

Президент сказав, що Україна буде готуватися до бою.

Я вважаю, що їх (наступ), який почався 8 жовтня, не приніс жодного результату. Ми зі свого боку підготуємо наш план. Переломним моментом стануть вибори у США. І після цього ми розумітимемо, що відбудеться далі.

Також на цій пресконференції Зеленський сказав, що в України є план на 2024 рік, але розголошувати деталі цього плану він не буде.

Чим менше людей знає плани української армії, тим швидше буде перемога. І неочікуваний результат для росіян. План є, деталі не зможу сказати.

Також президент сказав, що Росія знала про плани контрнаступальних дій України в 2023 році.

Скажу вам відверто, наші контрнаступальні дії восени минулого року були на столі Кремля до того, як ці контрнаступальні дії почались, — сказав Зеленський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?