Коли Росія може втратити всю фронтову авіацію — прогноз експерта
Категорія
Україна
Дата публікації

Коли Росія може втратити всю фронтову авіацію — прогноз експерта

авіація РФ
Джерело:  24 канал

Існує висока ймовірність того, що протягом наступних 4 місяців армія РФ втратить усю свою фронтову авіацію. 

ЗСУ можуть знищити усю фронтову авіацію ворога за лічені місяці

Такий прогноз озвучив екскомандир роти 24-го окремого штурмового батальйону Збройних сил України "Айдар", ветеран війни України проти РФ Євген Дикий.

Він звернув увагу на те, що у росіян є близько 100 фронтових бомбардувальників Су-34, і за останні декілька тижнів з них вони вже втратили понад 12 бортів.

…З таким темпом. якщо знищувати плюс-мінус один літак на добу, то за 100 днів, а це менше ніж 4 місяці, — у них закінчиться вся фронтова авіація, — прогнозує Євген Дикий.

Що важливо розуміти, під час кожного обміну полоненими Кремль першими у списки завжди ставлять саме пілотів.

Окрім того, наголошується, що за кожного пілота ворог стабільно віддає 10 українських воїнів.

Більше, ніж за пілотів, — вони віддавали тільки колись за Медведчука (кум російського диктатора Володимира Путіна Віктор Медведчук, — Ред.)… Вони так по-серйозному борються тільки за льотчиків і за ФСБшників — все, — пояснює Євген Дикий.

У США проаналізували втрати авіації РФ за останні тижні

Згідно з даними американських аналітиків, втрати авіації РФ, цілком можливо, спровокували суттєве зниження її активності на сході України.

Поки важко сказати, як довго триватиме ця вимушена пауза.

Російські окупанти можуть у майбутньому змиритися зі зростанням втрат в авіації і далі намагатися завдавати ударів для підтримки російських наступальних операцій.

Увечері 2 березня активність російської авіації на сході України повністю припинилася після того, як українці збили два російські літаки Су-34. Офіційний представник ВПС України заявив, що зниження активності російської авіації тривало і 3 березня, — наголошують у ISW.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?