Колишні члени ПВК "Вагнер" вирішили воювати за Україну у складі РДК
Категорія
Україна
Дата публікації

Колишні члени ПВК "Вагнер" вирішили воювати за Україну у складі РДК

РДК

Засновник Російського добровольчого корпусу Денис Нікітін офіційно підтвердив, що лави РДК поповнили новобранці, зокрема й колишні бійці Групи “Вагенр”, які хочуть воювати проти РФ.

Дедалі більше росіян приєднуються до РДК

Денис Нікітін офіційно підтвердив, що нові добровольці РДК уже прибули до України.

За його слова, це чергове підтвердження тому, що боротьба російських добровольців знайшла відгук у безлічі російських розумів і сердець.

Лави Російського Добровольчого Корпусу продовжують поповнюватися найрішучішими та найхоробрішими синами своєї вітчизни. Але цього разу до нас приїхали не лише молоді необстріляні новобранці, а й військові професіонали – деякі ветерани ПВК «Вагнер» відгукнулися на мій поклик і теж приїхали до України, щоб боротися з справжнім ворогом українського та російського народу – путінською машиною терору, - зазначив Денис Нікітін.

За словами лідера РДК, його та усіх російських добровольців чекає епоха жорстокої боротьби за світле майбутнє без диктатури та війн.

Тому ми готуємось, ростемо та міцніємо з кожним днем! - підсумував Нікітін.

У РДК пояснили, що наразі відбувається з ПВК Вагнера

Начальник штабу Російського добровольчого корпусу Олександр "Фортуна”в інтерв’ю для online.ua розповів, що сталося з вагнерівцями після ймовірної ліквідації Євгена Пригожина.

За словами добровольця, йому відомо, що представники ПВК “Вагнер”, які хочуть воювати, можуть це зробити через “Росгвардію”.

Хтось погодився, хтось відмовився. Тобто, їх просто розчленували на кілька таких категорій. Є категорія людей, які відмовилися, є категорія людей, які мають сумнів, а є категорія людей, яка згодна. Цю категорію просто розділили на дві частини: хтось пішов до Міністерства оборони за прямим контрактом, решту структурно перенаправили до “Росгвардії”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?