Командир “Грузинського легіону” попередив про наслідки для Грузії та світу в разі перемоги РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Командир “Грузинського легіону” попередив про наслідки для Грузії та світу в разі перемоги РФ

Мамулашвілі
Джерело:  online.ua

У 2014 році Мамука Мамулашвілі створив “Грузинський національний легіон” задля допомоги українському народу зберегти свою незалежність. 

Мамука розповів online.ua, чому перемога України так важлива для Грузії та всього світу. 

Путіну потрібна частина історії України

Росія — це держава без історії. Путіну потрібна частина української історії для того, щоб виправдати своє існування, тому вони напали на Україну.

Путін розуміє, якщо Росія переможе у цій війні, то у нього будуть розв’язані руки, щоб напасти на решту країн та окупувати їх. Він прагне відродити СРСР.

Мамука Мамулашвілі

Мамука Мамулашвілі

Командир “Грузинського легіону”

Ми дуже пізно навчилися реагувати на цю агресію. Світова спільнота нічого не зробила, коли такі події розгорталися у Грузії. Один із політиків Європарламенту сказав, що Третя світова війна розпочалася у Грузії у 2008 році. Проте вона почалася ще у 1992-1993 роках.

Проводити активні дії дуже складно західним політикам. На мою думку, ера рішучих політиків закінчилася. Одні з останніх політиків, які приймають різкі рішення — Рейган, ще був Маккейн.

Що відомо про російських шпигунів у Грузинському легіоні

Мамука Мамулашвілі зазначив, що за вказівками Кремля грузинські спецслужби надсилають нібито добровольців до лав “Грузинського легіону”, які шпигують на користь російських окупантів.

Очільник “Грузинського легіону” попередив, що значна кількість шпигунів Кремля перебувають також у лавах підрозділів ЗСУ.

Інформація про хлопців, які сьогодні служать у “Грузинському легіоні” була передана саме ними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?