Командувач ВМС ЗСУ спрогнозував близький кінець Кримського мосту
Категорія
Україна
Дата публікації

Командувач ВМС ЗСУ спрогнозував близький кінець Кримського мосту

Кримський міст
Джерело:  Гордон

Командувач ВМС ЗСУ, віцеадмірал Олексій Неїжпапа прогнозує, що незаконно побудований Росією Кримський міст не переживе цей рік. 

Неїжпапа очікує на знищення Кримського мосту у цьому році

У відповідь на питання українського журналіста Дмитра Гордона Неїжпапа зазначив, що на його думку, Кримський міст не переживе нинішній рік.

Я думаю, недовго чекати залишилося. Принаймні цього року точно, - підкреслив командувач ВМС ЗСУ.

Він ствердно відповів на запитання, чи можна вважати Кримський міст потенційно "небіжчиком" і додав, що знає, як це зробити.

Чи програла вже РФ Україні битву за Чорне море

На переконання військово-політичного аналітика групи "Інформаційний спротив" Олександра Коваленка, українські військові вже перетворили “непереможни” Чорноморський флот РФ на флотилію.

Івановєц" хоч і не був носієм крилатих ракет морського базування "Калібр", але він відігравав важливу роль у загальній концепції захисту Чорноморського флоту – він зараз фактично флотилія – від загроз за допомогою протикорабельних комплексів, які розміщувалися на його борту як основне озброєння. Це ракети типу "Терміт" або "Москіт" залежно від модифікації самого катера, а також залежно від модифікації це могли бути й ракети Х-35… І на сьогодні саме такий проєкт Росія не може будувати, - пояснює аналітик.

Він підкреслив, що Росія вже програла Україні битву за Чорне море.

Українські військові змусили ворога вивести всі ракетоносії та більш-менш сучасні кораблі з бухти в окупованому Севастополі.

Зараз у Севастополі, в принципі, в Криму, знаходяться ті кораблі, якими вони дорожать найменше. Але тут теж слід розуміти, що навіть ті кораблі, якими вони дорожать найменше – це теж досить-таки цінний ресурс, оскільки здебільшого це радянські зразки, проєкти яких жодна російська верф не може будувати станом на сьогодні, - зазначає Коваленко.

При цьому аналітик спрогнозував, що нова військово-морська база кораблів Чорноморського флоту у Новоросійську скоро також стане небезпечним місцем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?