Кохана Дмитра Кулеби щемливо привітала його з днем народження — фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кохана Дмитра Кулеби щемливо привітала його з днем народження — фото

Кулеба та Павелецька
Джерело:  online.ua

У свій час новина про стосунки шефа української дипломатії Дмитра Кулеби та видавчині Світлани Павелецької вразила багатьох українців. Проте наразі закоханні не приховують почуттів та активно діляться ними у своїх соціальних мережах.

Світлана Павелецька публічно привітала Кулебу з днем народження

Співзасновниця видавництва “Книголав” відверто зізнається, що відчуває себе найщасливішою поруч з очільником українського МЗС.

Просто тримати за руку. Засипати та просипатись разом. Поспішати до тебе, чекати на тебе, пишатися тобою, хвилюватись, закохуватись щодня, завмирати від щастя. Будь де. Коли навколо будь-що. З тобою, знаю, що щастя поруч і в кожній дрібниці, і хочу, щоб ти так само завжди це бачив і знав, що ти — неймовірний, сильний, розумний, мій. З днем народження. Люблю сильніше за саме сильне, — написала Світлана Павелецька.

Варто зазначити, що нещодавно шеф української дипломатії також вітав свою обраницю з ювілеєм — їй виповнилося 40 років.

Глава МЗС зазначив, що вважає свою кохану “особливою та єдиною”, а також опублікував спільне фото.

Що відомо про стосунки Дмитра Кулеби та Світлани Павелецької

Варто зазначити, що вперше чутки про їхній роман почали ширитися ще у грудні 2021 року. Тоді у медіа опублікували фото, на яких закохані проводять час разом.

Однак протягом двох років очільник МЗС Україною з коханою офіційно не підтверджували свої стосунки.

Протягом цього періоду дипломат був офіційно одружений з Євгенією Кулебою, відомою депутаткою Київради та матір'ю його двох дітей.

Однак у квітні 2022 року Дмитро та Євгенія розлучилися.

Після цього Кулеба та Павелецька розсекретили свої стосунки. Тоді жінка привітала обранця з днем народження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?