Кремль направляє мігрантів до Європи за допомогою турецької авіакомпанії — Bild
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремль направляє мігрантів до Європи за допомогою турецької авіакомпанії — Bild

авіація
Джерело:  Bild

Польські силовики попереджають про новий організований наплив біженців через Росію і Білорусь. У цьому їм допоможе авіакомпанія в Туреччині.

Путін хоче направити мігрантів до ЄС за допомогою авіакомпанії в Туреччині

Білоруська влада оголосила, що турецька чартерна авіакомпанія Southwind Airlines вводить прямі рейси між найбільшими містами двох країн.

Перевага авіакомпанії перед державною авіакомпанією "Белавія" білоруського диктатора Олександра Лукашенка полягає в тому, що вона швидше літатиме.

Авіакомпанія Southwind Airlines, що базується в Антальї (Туреччина), була заснована незабаром після російського вторгнення в Україну. Три літаки і більша частина персоналу належать російській авіакомпанії Nordwind Airlines, що базується в Москві.

Зазначається, що авіакомпанія допомагає РФ обходити санкції, а в Польщі впевнені, що вона необхідна особисто російському диктатору Володимиру Путіну.

Авіакомпанія може почати посилати мігрантів до Європи

У МВС Польщі впевнені, що існує позамежний потенціал для цілеспрямованої контрабанди нелегальних біженців до Західної Європи через нову авіакомпанію.

Bild спирається на звіти Кабінету безпеки Польщі. Там вважають, що Росія і Білорусь активізують свою гібридну операцію, покликану посилити міграцію і, отже, політичну кризу в західних країнах - особливо в Німеччині.

В арабських соціальних мережах було зазначено, що Німеччина запровадить суворіші правила надання притулку та кордонів, - пише видання.

Тому польська влада очікує свого роду ажіотажу - як на кордоні, так і через нову турецьку авіакомпанію. Вона може робити зупинку в Польщі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?