Кремль відреагував на скандальну заяву Папи Римського про Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль відреагував на скандальну заяву Папи Римського про Україну

Пєсков
Джерело:  online.ua

Офіційна Москва вкотре поскаржилася на те, що Київ не хоче проводити перемовини з Росією, яка продовжує геноцид українського народу.

У Кремлі прокоментували слова Папи Римського про війну

З коментарем з цього приводу виступив незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков.

Представник російського диктатора бідкається, що Україна "абсолютно жорстко заперечує" можливість розмови з країною-агресором.

Наскільки я розумію, у висловлюваннях понтифіка був ширший контекст, але загалом... він висловлювався на користь переговорів. Ви знаєте, що і наш президент неодноразово говорив про нашу готовність, відкритість вирішувати наші проблеми (так Пєсков назвав неспровокований напад Росії на Україну і ведення кривавої війни проти неї протягом 10 років − ред.) шляхом переговорів. Це кращий шлях

Дмитро Пєсков

Дмитро Пєсков

Речник Кремля

Команда Путіна обурена тим, що українська влада не збирається вирішувати "російські проблеми".

Ви знаєте, що, на жаль, і висловлювання Папи, і неодноразові заяви інших сторін, зокрема й нашої, останнім часом натикаються на абсолютно жорстке заперечення київського режиму − вони не допускають можливості ведення будь-яких переговорів, — скаржиться Пєсков.

Кремль лютує, оскільки Європа хоче поразки Росії

На переконання представника Путіна, Україна, мовляв, не хоче проводити перемовини з Москвою, бо знає, що її партнери хочуть остаточної поразки РФ у війні.

Речник Кремля заявив, що вважає це “великою помилкою та оманою”

Як стверджує Дмитро Пєсков, активність французького лідера в спробах "зібрати коаліцію" з країн, які говорять про готовність спрямувати свій контингент в Україну, − це "пряма лінія на нагнітання напруженості".

Нагнітання напруженості на українському напрямі потенційно може мати дуже небажані наслідки.

Дмитро Пєсков

Дмитро Пєсков

Речник Кремля

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?