КуніЛі та Йобідойобі. У Росії лютують через приниження Путіна — епічне відео
Категорія
Світ
Дата публікації

КуніЛі та Йобідойобі. У Росії лютують через приниження Путіна — епічне відео

Володимир Путін
Джерело:  online.ua

У Росії знайшли новий привід для паніки та загального обурення. Цього разу росіяни побачили дискредитацію диктатора Путіна в рекламі суши сету Куні Лі від "Йобідойобі".

Росіянам не сподобалося поєднання реклами виборів президента РФ з “Йобідойобі"

У мережі набирає популярність відео, на якому обурена громадянка РФ скаржиться на те, що в місті Кримську на одному рекламному щиті розмістили рекламу президентських виборів та сету суші.

Як виявилося, її приголомшила не лише назва продукту “Куні Лі”, а й компанії, яка його виготовляє - “Йобідойобі".

Таке своєрідне поєднання наштовхнуло її на думку, що це умисна дискредитація російського диктатора Володимира Путіна, який, як відомо, залишиться президентом РФ, адже захопив владу в країні-агресорці понад 20 років тому.

Росіянка також бідкається, що місцева влада ігнорує її заклики до припинення публічного приниження Путіна, стверджуючи, що нічого не може зробити в цій ситуації.

Як Путін сприйняв своє вимушене сусідство з “Йобідойобі" - поки невідомо.

Представники мережі доставки суші також поки жодним чином не коментували цей скандал.

“Йобідойобі" й раніше бентежив росіян

Варто зазначити, що ще в 2021 році у російській Бурятії міжнародну мережу доставки суші "Йобідойобі" звинуватили в тому, що вони придумали обурливу, потворну та непристойну назву.

Людей не цікавив той факт, що в перекладі з японської мови вона звучить як: "День тижня – субота".

Експерти провели опитування – підсумки їх ошелешили. Більше половини респондентів сприйняли назву як дещо непристойне, - писали тоді росЗМІ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?