Лавров рекомендує. Одіозний міністр запрошує росіян відпочивати у КНДР
Категорія
Світ
Дата публікації

Лавров рекомендує. Одіозний міністр запрошує росіян відпочивати у КНДР

Сергій Лавров і Кім Чен Ин
Джерело:  online.ua

Лавров перебуває з візитом у КНДР 18–19 жовтня. У четвер він провів зустріч із Кім Чен Ином.

Лавров рекомендує росіянам курорти Пвнічної Кореї

Глава російського МЗС Сергій Лавров після зустрічі з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином порадив російським туристам відпочивати у КНДР.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Став би", – відповів глава МЗС РФ на запитання журналіста, чи став би він рекомендувати Північну Корею як місце відпочинку для російських туристів.

Лавров перебуває з візитом у КНДР 18–19 жовтня. У четвер він провів зустріч із Кім Чен Ином.

У КНДР перебуває і російська пропагандистка Ольга Скабєєва. Вночі вона провела, за її словами, "перше в історії людства пряме включення з КНДР".

Співпраця РФ та КНДР: що відомо

Раніше речник Білого дому Джон Кірбі заявляв, що переговори РФ і КНДР щодо військової співпраці "активно просуваються". У липні до КНДР приїздив міністр оборони РФ Сергій Шойгу, який зустрівся зі своїм північнокорейським колегою.

На початку серпня Білий дім звинуватив РФ у спробах купити боєприпаси у КНДР.

11 вересня лідер Північної Кореї вирушив потягом на зустріч із президентом Росії Володимиром Путіним до Владивостока. У Кремлі підтвердили візит Кім Чен Ина до РФ "найближчими днями". 13 вересня Кім Чен Ин і президент Росії Володимир Путін провели свою зустріч на космодромі "Східний".

У жовтні супутникові знімки показали найбільший за останні роки трафік на кордоні Росії та КНДР. Це відбувається за день після появи чуток про старт передачі РФ північнокорейської артилерії.

Згодом стало відомо, що з 7 вересня по 1 жовтня Північна Корея передала Росії 1000 контейнерів з військовим обладнанням та боєприпасами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?