Леді Гага вагітна? З’явилися фото та відео співачки з кругленьким животиком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Леді Гага вагітна? З’явилися фото та відео співачки з кругленьким животиком

Леді Гага
Джерело:  The Sun

Співачка Леді Гага з'явилася у обтислій сукні, яка помітно підкреслила її кругленький животик, на репетиції весілля своєї сестри.

Головні тези:

  • Леді Гага спровокувала чутки про свою вагітність, з'явившись у обтислій сукні, яка підкреслила її круглий животик.
  • Співачка поки не коментує чутки, які з'явились під час репетиції весілля її сестри.
  • На світлинах видно, що разом зі співачкою був її бойфренд, з яким вони у відносинах вже чотири роки.
  • Леді Гага є відомим активістом і провела концертну акцію на підтримку України під час російсько-української війни.
  • Артистка виступає за свободу слова та підтримує ЛГБТ-спільноту, відома своєю ексцентричністю та музичними експериментами.

Леді Гага поки не прокоментувала чутки про свою вагітність

Це сталося під час репетиції вечері з нагоди майбутнього весілля сестри-виконавиці Наталі Джерманотти.

Стефані (справжнє ім'я зірки–ред) позує на світлинах у профіль у маленькому чорному вбранні, яке вона доповнила червоною помадою, аксесуарами та зібраним у пучок волоссям. Кадри, зроблені під час цього заходу, публікує видання TheSun.

Разом із нею на заході був також її бойфренд Майкл Поланскі, з яким вона разом уже близько чотирьох років. Однак парі не подобається афішувати свої стосунки і вкрай рідко з'являється разом на публіці.

Сама ж артистка поки не спішить якимось чином коментувати цю ситуацію: вона ані спростовує її, ані підтверджує. Тому прихильникам поки доводиться лише губитися у здогадках, чи справді зірка скоро стане матір'ю.

До слова, у 38-річної співачки ще немає дітей. Окрім музичної діяльності, вона також є ЛГБТ та ВІЛ/СНІД-активісткою, відома ексцентричністю, провокативністю та візуальними експериментами в образах.

Леді Гага підтримала Україну під час повномасштабного вторгнення

У період повномасштабної російсько-української війни зірка підтримала Україну.

Після церемонії вручення нагород SAG Awards 2022 вона опублікувала допис в Instagram, де висловила сподівання на швидку перемогу нашої країни.

У квітні 2022 року під час свого концерту в Лас-Вегасі Гага виступила з промовою стосовно російської агресії проти України.

На одному зі своїх концертів вона назвала росіян "тупими", а також сказала, що громадянам країни-агресорки "варто було заарештувати її ще у 2012 році", коли вона заявила про відсутність свободи слова в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?