Фонд tech-спільноти KOLO та Бойові Дикобрази з Михайлівської (БДзМ) відкрили збір «Зграя» на FPV-бомбери та РЕБи для 93 ОМБр «Холодний Яр»
Категорія
Україна
Дата публікації

Фонд tech-спільноти KOLO та Бойові Дикобрази з Михайлівської (БДзМ) відкрили збір «Зграя» на FPV-бомбери та РЕБи для 93 ОМБр «Холодний Яр»

Фонд tech-спільноти KOLO та Бойові Дикобрази з Михайлівської (БДзМ) відкрили збір «Зграя» на FPV-бомбери та РЕБи для 93 ОМБр «Холодний Яр»
Джерело:  online.ua

Фонд tech-спільноти KOLO та Бойові Дикобрази з Михайлівської (БДзМ) відкрили  збір «Зграя» на FPV-бомбери та РЕБи для 93 ОМБр «Холодний Яр», яка боронить нашу землю в надважких умовах на Бахмутському напрямку!

Головні тези:

  • Збір для 93 ОМБр “Холодний Яр” на придбання РЕБів “Намет” та дронів-бомберів Stalker є необхідним для підтримки військовослужбовців, які захищають нашу державу.
  • Цифрові засоби РЕБ “Намет” та дрони-бомбери Stalker допомагають військовим у розвідці та ураженні ворожих позицій без відправлення людей у посадку.
  • Аеророзвідник 93 ОМБ “Холодний Яр” підкреслює, що завдяки дронам можна ефективно знищувати ворожі об'єкти, що важливо для успішного ведення оборонних операцій.
  • За підтримки волонтерів та донатів військові можуть придбати необхідну техніку, яка дозволяє успішно виконувати завдання на фронті в умовах війни.

Як підтримати масштабний збір для 93 ОМБр "Холодний Яр"

Загальна потреба збору — 13 млн грн. За ці кошти 93 ОМБр "Холодний Яр" зможе придбати 20 РЕБів “Намет” та 200 дронів-бомберів Stalker.

Долучайтеся до збору за посиланням.

Фото — online.ua

20 цифрових мультичастотних РЕБів «Намет» необхідні для захисту рухомої техніки наших захисників. Вартість одного пристрою — 330 000 гривень. А 200 дронів-бомберів Stalker дозволять бійцям батальйону передавати піхоті в окопах «на нулі» усе потрібне — від води до боєприпасів. Вартість одного дрона — 29 500 гривень.

РЕБи — не забаганка, а життєва необхідність. Фронт перенасичений ударними засобами, що потрібно заглушити, щоб доставити захисникам їжу та воду, боєприпаси, а також евакуювати поранених на зворотньому шляху. А для особливо складних обставин, все необхідне потрібно доставляти повітрям за допомогою багаторазових FPV-бомберів.Будемо вдячні за підтримку цього збору, він врятує чимало життів! — Яр Бірзул, директор фонду tech-спільноти KOLO.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення «холодноярці» боронили Охтирку, Тростянець, Барвінкове.

З січня 2023 року захищають Бахмутський напрямок, де зараз їм вкрай потрібне технологічне підкріплення. Зараз захисники найбільше потребують захисту від дронів та дронів-бомберів.

Фото — online.ua

Батальйон перебуває на Бахмутському напрямку, зокрема боронить Андріївку-Кліщіївку. Це одна із найскладніших ділянок фронту, через гірський ландшафт та обмеженість логістики.

Аеророзвідник “Швайгер” з 93 ОМБ “Холодний Яр” розповів, яке значення мають FPV-дрони на фронті

Молодший сержант Сергій Жуковін із позивним “Швайгер” — аеророзвідник у складі підрозділу SIGNUM 93 окремої механізованої бригади “Холодний Яр” розповів online.ua, що FPV-дрони є засобом знищення ворога.

Неможливо усвідомити війну без дронів. Мій товариш привіз з Естонії маленький дрон DJI Mavic 2, на якому літав, щоб роздивитися ситуацію на передовій. З того моменту, ми перейшли на “мавіки”, і стали аеророзвідкою, яка коригує вогонь по ворожих позиціях. Ми перші почали застосовувати FPV у таких цілях.

Сергій “Швайгер” Жуковін

Сергій “Швайгер” Жуковін

Аеророзвідник 93 ОМБ “Холодний Яр”

Український захисник зазначив, що завдяки дронам можна бачити всю картину бою, і не треба відправляти людей у посадку, щоб щось подивитися. Тому аеророзвідка залишається пріоритетною мішенню на знищення.

Наша головна перевага над ворогом — це люди, які донатять. Завдяки їм, ми маємо багато дронів. Один дрон може винести БМП, вогневу точку та міномет. Днями ми знищили два 120-х ворожих міномети. Перед цим — три БМП, а ще раніше вдалося — три чи чотири, — розповів аеророзвідник 93 ОМБ “Холодний Яр”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?