Легендарний боксер Льюїс розібрав нокаут у поєдинку Джошуа – Нганну
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарний боксер Льюїс розібрав нокаут у поєдинку Джошуа – Нганну

Джошуа – Нганну

Легендарний боксер хевівейту Леннокс Льюїс прокоментував перемогу свого співвітчизника Ентоні Джошуа над Френсісом Нганну. На думку Льюїса, ключовим фактором став боксерський інтелект.

Льюїс прокоментував поєдинок Джошуа — Нганну

Колишній володар титулів WBA, WBO, IBF, IBO Ентоні Джошуа здобув видовищну перемогу над колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну, брутально нокаутувавши камерунця в другому раунді.

Легендарний боксер хевівейту Леннокс Льюїс прокоментував перемогу Джошуа. На його думку, Нганну програв через очевидну різницю в боксерському інтелекті.

Я скажу вам, у чому різниця. Різниця в тому, де у боксера знаходиться підборіддя. Ось чому тренери завжди кажуть: тримай підборіддя опущеним, підтягни підборіддя. Тому що ви не хочете, щоб вас били з піднятим підборіддям. Коли ви опускаєте підборіддя, удари припадають на інші місця, і ви можете їх витримати. Але коли ви зміщуєте підборіддя донизу або навіть коли нерухомі, отримуєте удар, коли людина б'є, настрибуючи — це боксерський IQ. Важко захистити себе, особливо якщо ви не звикли до таких ударів, — сказав Льюїс.

Завдяки цій перемозі Ентоні має всі шанси побитися з майбутнім абсолютним чемпіоном світу, який має визначитись 18 травня в поєдинку між Усиком і Тайсоном Ф'юрі.

Як пройшов бій Ентоні Джошуа з Френсісом Нганну

34-річний британець нокаутував "Хижака" в другому раунді бою. Камерунець з французьким паспортом за цей час тричі побував на підлозі.

У стартовому раунді Джошуа приголомшив опонента потужним ударом, відправивши Нганну в нокдаун. Боєць змішаних мистецтв зумів піднятися та продовжив бій. Щоправда, ненадовго — у другому раунді він ще двічі побував на підлозі. Після останнього падіння Нганну рефері зупинив поєдинок.

Джошуа здобув 28-му перемогу на професіональному ринзі. Тепер він претендуватиме на бій з майбутнім абсолютним чемпіоном світу в хевівейті. Володар титулу визначиться в протистоянні українця Олександра Усика та британського боксера Тайсона Ф'юрі.

Саме проти останнього Нганну восени дебютував у боксі. Тоді африканець зміг відправити "Циганського Короля" в нокдаун у третьому раунді. Утім, за рішенням суддівської колегії суперечливу перемогу відсвяткував Ф'юрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?