Легендарний британський гурт Іron Maiden анонсував виступ у Києві
Категорія
Культура
Дата публікації

Легендарний британський гурт Іron Maiden анонсував виступ у Києві

Легендарний британський гурт Іron Maiden анонсував виступ у Києві
Джерело:  online.ua

У травні наступного року до Києва вперше приїжджають легендарні представники жанру хеві-метал, британський гурт гурт Iron Maiden. Виступ відбудеться на ВДНГ в рамках світового туру Legacy Of The Beast, який розпочався ще навесні 2018 року. 

Джерело: Concert.ua, Instagram гурту

Квитки на перший виступ британців в Україні у продажу на concert.ua з 6-го грудня. За останні три роки музиканти записали і випустили у вересні 2021-го свій сімнадцятий і другий подвійний альбом Senjutsu.

У нашому шоу відбуваються неймовірні й часом навіть божевільні речі! Наприклад, репліка літака Spitfire, що ширяє над сценою під час виконання Aces High, тонни піротехніки, гігантський Ікар, мушкети й кілька справді приголомшливих вогнеметів, із якими мені страшенно весело, ось побачите! І, звісно, у нас є Едді, якого ви ніколи не бачили наживо.

— Брюс Дікінсон, вокаліст гурту

Колектив виник напередодні Різдва далекого 1975 року. Незмінним фронтменом, автором більшості текстів і музики є басист Стів Гарріс. Всі 46 років, впродовж яких виходили на сцену, встигли виступити понад 2 тисячі разів. Кількість проданих копій їхніх альбомів перевалила за 100 мільйонів. Будучи шаленою відданості своїм шанувальникам, музиканти водночас доволі байдужі до критики, що забезпечує їм повну незалежність і свободу, яка запалює ти, хто поряд.

Їхній вплив на свою музику відзначали учасники Metallica, Slayer, Megadeth та інших гуртів.

Організаторами концерту в Україні стали H2D та Virus Music. Шоу на ВДНГ обіцяє бути в найкращих традиціях Iron Maiden — вони відомі масштабними концертними постановками.

Нагадаємо, днями ми повідомляли, що королева Великої Британії більше не буде головою Барбадосу. У свою чергу монархиня надіслала країні привітання з нагоди знаменного дня обрання президентки країни. Сандри Мейсон.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?